31.1.2013

Omistamani Color Clubit

Lisää lakkaesittelyjä! Nyt vuorossa Color Clubit, joita en mitään hurjaa määrää omista, mutta lisää kiinnostaisi kyllä hankkia, erityisesti vieläpä jotain glittereitä. Mä jostain kumman syystä pitkään välttelin Color clubien ostamista, johtuen ehkä tuosta pullosta joka omaan silmään kuvissa oli hyvinkin tylsän näköinen. Nyt kun näitä on livenä pyöritellyt käsissä niin tykkään kuitenkin tuosta hyvinkin neliömäisestä pullosta. Se tuo lakan värin jotenkin kauniisti esiin turhaa koreilematta.


Sparkle and soar, Daisy does it, Wing fling, Metamorphosis

Mä muistan Sonnelassa pitkään tuijotelleeni tämän Take Wing kokoelman lakkoja. Ne oli jotenkin ihan äärettömän kauniita ja silloin ainoat Color Clubit, jotka ajattelin voivani omistaa. Nämä sattuikin olemaan jokunen aika sitten Cesarsshopilla alennuksessa ja olihan niitä sitten pakko kotiuttaa! Täydellä hinnalla en Color Clubeja malta ostaa Suomesta. Take Wing kokoelmalle annan miinusta huonosta peittävyydestä, mutta kun alle löytää oikean lakan niin tuo kimallus korvaa huonon peittävyyden minusta.

Red-ical gypsy,  Pucci-licious, Secret agent
Nämä jälkimmäiset myös olen kotiuttanut Cesarsshopin alesta. Keskimmäistä en ole vielä ehtinyt kynsille asti testaamaan mutta reunimmaiset kyllä. Red-ical gypsy on verenpunainen jelly, joka näyttää upealta mm. tummien sandwichien päällä. Secret agent taas on kaunis violetti joka peittää 2-3 kerroksella.

Tämmöset lakat tällä kertaa. Mikä on teidän mielipiteenne Color Clubista merkkinä?

 

 

2 kommenttia:

  1. Color club oli pitkään ihan ehdoton suosikkini ja tykkään kyllä edelleen, koska omistan tosi monta ja musta CC:llä on ihania värejä, en voi olla vastustamatta! Nyt Cesarsin alesta hamstrasin vielä muutamia puuttuvia ja kokoelma on jo aikamoinen. Pitäis kai itsekin esitellä vähän merkeittäin lakkojaan. :)

    VastaaPoista