2.1.2013

Omat China Glazeni

Lupailin teille jokin aika sitten, että esittelisin kaikki China Glazen lakkani. Tässä näitä nyt sitten tulisi. Lakkojen nimet löytyy kuvista, joten en kirjoittele niitä enää toistamiseen. :) Pyrkimykseni on pitää tätä postausta ajantasalla ja jossain vaiheessa ehkä lisätä myös swatchit tänne. Linkittelen postauksia lakkamerkeittän sitä mukaa kun saan niitä valmiiksi tuonne Kynsilakat välilehdelle aina kunkin lakkamerkin kohdalle.

Nudet, ranskislakat ja muut vaaleat lakat

Faith on mun luottolakkani jos haluan vain tasoitusta oman kynnen väriin. Ei siis peittävä vaan läpikuultava, mutta ei raidoitu!! Raidoittumatonta läpikuultavaa nudelakkaa oon etsinyt!
Knotty kuuluu lemppariranskislakkoihin, joissa on sitä pientä jotain ekstraa eli blingiä. Frosty taas on mun all time favourite lakkani eli Wild and Crazyn Ticklish toesin (jota ei enää mistään saa) dupe, vaikkakin tosin hieman peittävämpi tapaus.

 

Eye Candy -kokoelma

 

Prismatic -kokoelmasta

 

 Immaterial Gurl - kokoelma mineinä (Tämän kokoelman myin eteenpäin 7.1)

Nämä kaikki ovat jellyjä.  Vasemmalta oikealle: Second-hand silk, Mom's ciffon, Designer satin, Atelier tulle, Vintage grepe sekä Heirloom organza.

 

Holiday Joy 2012 -kokoelmaa

 

Romantique -kokoelmaa (Leimaukseen soveltuvia)

 

Toppereita

 

Siniset, vihreät ja sinivihreät

 

Violetit, lilat


 

Pinkit

 

Punaiset, oranssit

Näistä tosiaan ensimmäinen ei ole lakka vaan kynsinauhaöljy. :) Lisäksi tuo punainen Adventure red-y on ihan mun ykköspunainen creme, peittää tuurilla jo ensimmäisellä kerroksella, mutta viimeistään kahdella!


 

Pimeässä hohtava, kultaiset ja keltainenTerkuin Tike

 

7 kommenttia:

 1. Voi että ku ihania lakkoja! :) Itellä vasta neljä kappaletta kyseisen merkin lakkoja! :)

  VastaaPoista
 2. Voi mitä ihanuuksia! Muutama samainen lakka löytyy itseltäkin, mutta kyllä löytyi myös useampi sellainen, jonka himoaisin itsellenikin!

  VastaaPoista
 3. Voi ei, mulle kelpais nää kaikki! Nam nam!

  VastaaPoista
 4. Ihana kuolata toisten kynsilakkapulloja:)

  Tosta kun mainitsit noi China Glazen jellyt, niin sellanen postaus, tai joukko postauksia olis kiva, jossa esittelisit nimenomaan eri jellyjä/muuten läpikuultavia mutta tasasia lakkoja. Ne on niin hienoja, mutta niitä on vaikea arpomalla löytää..

  VastaaPoista