2.1.2013

W7 kokeiluja

Tosiaan jokunen aika sitten tein teille esittelyn W7 Whitesta ja jatkoinkin sitten kokeiluja samaisen valkoisen pohjan päälle, ennen kuin tein Uuden Vuoden kynnet, eli nämä ovat vielä 2012 tuotantoa. :D Oikeaan käteen pääsi testiin W7 Multi Dazzle, joka on tuollainen glitterihanuus ja erittäin kaunis pullossa ja vasempaan kokeilin Mosaicia pienin koristeluin.



Ekana pahoittelen noita kuivahtaneita kynsinauhoja. Valkoisen kokeilun aikana siistin noita reunoja koko ajan kynsilakanpoistoaineella aina kerrosten välissä, sillä mä en osaa kauheen nätisti vielä lakata, niin pääsivät kuivahtamaan enkä hoksannu tietysti ennen kuvaa niitä yhtään rasvata. Näissä kynsissä on kaksi ohutta kerrosta tuota glitterlakkaa ja täytyy sanoa että siinä on yllättävän päheät värit ja tykkään, että siinä ei oo glitterdustia seassa vaan kaikki on selvästi hexglittereitä eri kokoisina. Opin Rainbow connection on hyvin samantyyppinen, mutta omaan makuun se on paljon vihreämpipainotteinen ja vihreä ei ihan sinne lempiväreihin kyllä yllä, joten tykkään tästä värimaailmansa puolesta huomattavasti enemmän. Ihan yhtä tiheä tämä ei kuitenkaan ole kuin Rainbow connection. Aiemman glittervertailun löydättekin muuten täältä, jos haluatte vertailla. Voisin tietysti ajatella tekeväni uuden vertailun, sillä näitä monivärisiä glittereitä on tullut useampikin lisää ja nyt olis hieman paremmat kuvausvermeet niin saisitte paremman kuvan noista väreistä ja muusta.



Toinen kokeilu oli sitten vasempaan käteen ja tähän halusinkin päästä testailemaan W7 Mosaicia, joka on Lava Flown tapaan tuommonen "glittervoileipälakka". Tässä tosiaan testasin valkoisen päälle, joten en uskalla peittävyydestä sanoa juuta ei jaata, mutta ainakin valkoisen lakan päällä toimii nätisti. Onhan tämäkin ihan yhtä rakkaus kun tuo Lava Flowkin. <3 Tämän jälkeen alkoi himottaa vielä yksi W7 lakka, josta tosin miehelleni tokaisin ensimmäisenä että OMPA RUMA, mutta jostain syystä se jäi silti päähän kummittelemaan. Se oli semmonen tumman sinivioletti missä oli jotain valkosia tai hopeisia kökköjä. :D Oiskohan ollu Purple Dazzle nimeltään.

Näissä kynsissä käytin:
  • W7 White (pohja)
  • W7 Mosaic (kärki ja nimetön)
  • Color Club Art Club liner Fine Gold Glitter (raita)
  • Cesars pikakuivattava top coat 

Terkuin Tike

5 kommenttia:

  1. Multi Dazzle on kyllä herkullinen. :P Ja Purple Dazzle on aivan mahtava lakka! : ) Suosittelen!

    VastaaPoista
  2. ihania lakkoja ja lakkauksia =)

    VastaaPoista
  3. Multi Dazzle on kyllä upea, ois melkein pakko saada se itselleni :D

    VastaaPoista
  4. Noi glitterit on kyllä ihania! <3
    Piti tehä kesällä reissu Tuuriin, mut sit tuli kaikkee muuta... =(

    VastaaPoista
  5. Argh toi Multi Dazzle on liian ihana... Mulla kyllä on Beauty UK:n Intergalactic, joka taitaapi olla ihan samanlainen :D

    VastaaPoista