23.1.2013

Merenneitomaista

Järkkäsin tänään pikasesti Helmerin sisältöä uuteen uskoon ja yhteen laatikkoon pääsivät kaikki kokeilemattomat lakat (paitsi Models Ownit, joita oli sen verran paljon, etteivät mahtuneet). Kokeilemattomien lakkojen määrä oli aika huikea ja järkytyin siitä hieman. Syytän tästä tosin vuodenvaihdetta ja hirveää tilausrumbaa ennen tullirajan nousua, mutta kyllä yksi helmerin laatikko on IHAN TÄYNNÄ kokeilemattomia lakkoja + ne Models Ownit, jotka eivät sinne mahtuneet. Ajattelinkin kunnostautua ja käytellä näitä kokeilemattomia ahkerammin ja käynkin Helmerillä aina ensin tuon kokeilemattomien laatikon kautta hakemassa inspiraatiota.

En aio tuosta kokeilemattomien laatikosta ottaa, kuitenkaan mitään stressiä niiden käyttelyn suhteen, mutta nyt on paljon helpompi hahmottaa kaikki kokeilemattomat lakat, jotka on mahdollisesti ehtinyt jo unohtaakin. Mä kun oon tosi huono pitämään mitään listoja itelläni, niin näiden konkreettisesti näkeminen on mulle paljon paljon parempi! Heti pääsi laatikosta käyttöön huikeat NELJÄ kokeilematonta lakkaa, jotka vain huusivat laatikossa yhdistämistä. Lopputulos on jotain hyvin merenneitomaista.Näissä kynsissä käytin:


  • China Glaze For Audrey (alinna 3kerrosta)
  • Nfu Oh 93 (topperina For Audreyn päällä 2 kerrosta)
  • China Glaze Cherish (leimaukset)
  • DRK-A leimauslaatta
  • Sieni töpöttelyyn
  • W7 Cosmic Blue (töpöteltynä kärkeen vinosti)

Sitten loppuun vielä lyhyt juttu Buzzaamisesta. Eli meikäläinen on myös Buzzador ja saan sillon tällön testiin kivoja juttuja. Osallistuin myös Dove Pure & Sensitiven kampanjaan ja tykkäsin siitä kovasti kyllä. Buzzadorina oleminenhan tarkoittaa sitä, että voi osallistua kampanjoihin ja saada testiin erilaisia omaan kiinnostukseensa liittyviä juttuja ja suositella niitä sitten eteenpäin ystävilleen. Suositteluhan on paras mainos. :) Kuitenkaan liittyminen buzzadoriksi ei velvoita mihinkään ja mihinkään kampanjaan ei ole pakko osallistua ellei tahdo. Nyt Buzzador olisi haeskelemassa bloggaajia liittymään joukkoonsa. Mikäli teitä kiinnostaa osallistua niin musta olis kiva jos liittyisitte mun kauttani TÄSTÄ linkistä (muistakaa rekisteröityessänne liittää mukaan bloginne osoite). Linkkini kautta liittyneistä saan muutaman pisteen omaan profiiliini, eli jos tahdotte avittaa hieman niin liittykää ihmeessä. :) Ei tosiaan velvoita mihinkään jatkossa, jos homma ei kiinnostakaan.


2 kommenttia:

  1. Aika täydellisen yhdistelmän teit noista lakoista, tosi hienot! Mä just tänään laskin omat käyttämättömät, niitä taisi olla 23 ja tuntuu että niitä on niin vähän enää... :D

    VastaaPoista