5.1.2013

Uutuuksia testaillen

Halusin tottakai päästä testaamaan uusia lakkoja ja päätinkin, että haluan kynsilleni vähintään kahta lakkaa ja näiden tulisi olla jotain kokeilematonta. Alle pääsi siis Orlylta uusi Beach Cruiser ja päälle sopi mainiosti Nubarin White polka dot. Kynnet olis ollut ihan hienot näinkin, mutta päätin sitten vielä haluavani testata uutta China Glazen Romantique -kokoelmasta olevaa Awakenia. Romantique -kokoelman lakat on kuuluisia hyvistä leimausominaisuuksistaan eikä Awakenkaan ollut pettymys. Jälkikäteen tosin ajattelin että ehkä joku muu väri olisi näissä toiminut paremmin.

Kuvien kanssa mulla on kans ollut hieman ongelmaa, sillä sain kommenttia, että kuvani ovat aika tummia. Näytön kalibroin kyllä, mutta se ei poistanut ongelmaa sillä ongelma taitaa ollakin Photoshopissa, joka näyttää kuvani ihan erilaisena kuin miten ne sitten nettiin latautuu. Toistaiseksi en ole tähän löytänyt ratkaisua, mutta ainakin kalibrointi auttoi sen verran, että ehkä kuvat hieman kirkkaampia saattavat nyt olla. Hankalia nämä kuvanmuokkausasiat. :)


Näissä kynsissä käytin:
 • Models own 3 in 1 kirkaslakka (aluslakka)
 • Orly Beach Cruiser (alla)
 • Nubar White polka dot (päälle kerrostettuna)
 • Bundlemonsterin leimauslaatta BM-318
 • China Glaze Awaken (leimausväri)


 PS. Muistakaahan osallistua meneillään olevaan blogin 2-vuotisarvontaan TÄÄLLÄ.

9 kommenttia:

 1. Miusta siun kuvat ei oo koskaan ollu tummia ! :o Tosi hyviä. Tän postauksen kuva on jotenkin.. savuinen tai semmonen utuinen, epäselvä :/

  Ja ihanat kynnet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ite tuli leikittyä tämän kuvan kanssa sen verran kauan, että tulin tälle ihan sokeaksi, enkä enää tiedä mikä näyttää edes aidolta. :D Parempi onni ensi kerralla.

   Poista
 2. Ahh mikä väri! Ja vielä Orly! Oon sanaton!:DD

  VastaaPoista
 3. Kauniit! En kyllä ole huomannut mitään outoa sun kuvissa, ihan hyviltä on näyttäneet. Mut ite oon huomannut, että kun laittelen omalla koneella kuvia ja käyn sattumalta toisella koneella katsomassa, niin saattavat olla "haaleamman" värisiä (erityisesti meidän äidin koneella on tosi himmeän oloinen näyttö kirkkaallakin). Auttaako tollaseen toi kalibrointi? Miten tommonen tehdään, mulla ei ole mitään hajua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan tämän näytön kalibroinnin jälkeen kuvat on tummempia kun aiemmin, tottakai kun erilaisella näytöllä ne olen tehnyt. :) Tummuuteen toki vaikuttaa myös se, että olen halunnut kuvatessa käyttää taustalla jotain muuta väriä kun valkoista (valkoinen palaa kuvissa herkästi puhki), joten mun tausta on ollut harmaa. Ehkä se joidenkin mielestä tekee kuvista tummia. :) Kalibroinnin mä tein tuolta ohjauspaneelista Näyttö-kohdan takaa ja sieltä löytyi suoraan kalibroi värit. :) Siellä oli ihan hyvät ohjeet joiden mukaan toimia, enempää mäkään en osaa neuvoa vaikka aikani googlettelin.

   Poista
  2. Toi taustaväri kyllä vaikuttaa asiaan! Pitää käydä tutkimassa koneen säätöjä....Tyhmä olin taas kun kysyin kun mulla macci ja se toimii tietty erilailla :D

   Poista
  3. Haa, helppoa oli :D Ei mennyt kuin minuutti kun sai painaa vaan ookoota :D Kyllä tää kone on onneks viisaampi kuin minä.
   Kiitos vinkistä! En edes tiennyt tuollaista kalibrointia olevan olemassa :)

   Poista