11.1.2013

No Way Jose!

Minäkin kun muutkin! Eli myös mulle on saapunut tällä viikolla tuo monien hehkuttama China Glazen No Way Jose (violetti versio). Väri on erittäin kaunis vaaleanvioletti jossa on shimmeriä ja glassfleckia. Tämä kyseinen lakka on VHTF tarkoittaen Very Hard To Find eli erittäin vaikea löytää. Omani löysin edulliseen hintaan ebayn ihmeellisestä maailmasta ja niitä oli vielä useampia siellä jäljellä kun omani ostin, vink vink. ;)

Lakka oli helppo levittää ja kuivuvuus oli ihan ok, ei mitään huippuluokkaa kuitenkaan. Peittävyyteen olisin toivonut parantamisen varaa, sillä vielä kolmannellakin kerroksella lakka kuultaa omissa kynsissäni kärjistä läpi. Seuraavan kerran ajattelin kokeilla kerrostaa tätä hieman tummemman violetin päälle ja katsoa miltä se sitten mahtaa näyttää. :) Näin ihanaa lakkaa ei tahtoisi kuluttaa yhtään enempää kun on tarve, joten peittävyys kannattaa hakea jollain muulla lakalla.

Suosittelen että mikäli olette ostamassa tätä lakkaa niin googletelkaa mun kuvien lisäksi vielä muitakin kuvia, sillä en usko, että läheskään kaikilla näytöillä lakka toistuu oikein. Kuvausta täytyy vielä harjoitella ja valoa lisätä. Muokkaamalla kuvan saa yleensä helposti näyttämään yliluonnolliselta, enkä sitäkään halua. Joten yrittäkää kestää tummien kuvieni kanssa. Lisäksi tosiaan ongelma on vielä se, että photobucket näyttää kuvat eri tavalla kuin photoshop, joten se tuo vielä lisähaastetta muokkaamiseen.

China Glaze No Way Jose 3 kerrosta8 kommenttia:

  1. Minä omaani kokeilin kanssa ja kuvittelin sen peittävän paremmin. Seuraavalla kerralla kokeilen jonkin sopivan värisen violetin päälle (jos löydän sopivan värisen violetin!)

    VastaaPoista
  2. Toi ei niin mua sykähdytä, mutta kyllä se ihan kaunis silti on :)

    VastaaPoista
  3. Oisko se kuitenkin VHTF, eikä VTF? :>

    VastaaPoista