1.1.2013

Viimeiset vuoden 2012 kynnet

Viimeisiksi tekemikseni lakkauksiksi vuodelta 2012 jäivät äidilleni tekemäni uuden vuoden kynnet. Äiti kommentoi valmiita kynsiä kertoen, että näistä löytyy kaikki uuden vuoden elementit eli tähtitaivas, lumihanki ja ilotulitteet. :) Itse sanoisin kuitenkin, että tämän tyyppiset kynnet kävisivät lähes mihin tahansa tilaisuuteen juhlavuutensa puolesta. Tykkäsin itsekin ja olen tyytyväinen lopputulokseen. Linereiden maailma alkaa mulle tosissaan vasta avautua.Näissä kynsissä käytin:
  • China Glaze Fairy Dust (pohja)
  • China Glaze C-c-courage (vinokärki)
  • Color Club Art Club liner Fine Gold Glitter (raidat)
  • Violetit strassit
  • Cesars pikakuivattava top coat 

Itse tykkäsin näistä kovasti ja näihin kynsiin on vallan hyvä lopettaa vuosi 2012. En tahdo tehdä mitään kokoelmaa vuoden 2012 parhaimmista kynsistä, sillä tehtävä olisi vallan mahdoton, mutta te, jotka tykkäilette blogistani myös facebookin puolella pääsette näkemään vuoden 2012 kynsigallerian kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ. Kuvateksteistä löytyy aina linkki postaukseen. Myös aiemmilta vuosilta löytyy omat galleriat ja linkit gallerioihin löytyy ylälaidasta Galleria-välilehdeltä.

Haluan vielä kertaalleen kiittää teitä kaikkia lukijoita kuluneesta vuodesta ja erityisesti vielä teitä, jotka olette jaksaneet kommentoida ja piristää päivääni. <3 Kiitos.


Terkuin Tike

1 kommentti: