7.1.2013

Models Ownin Peilipallot

Tänään ette näe uusia kynsiä, vaan kuulette pienen varoituksen sanan. Models Ownien peilipalloista eli Mirrorballs kokoelmasta on ollu paljon juttua. Toiset rakastaa, toiset vihaa. Viimeisin episodi näiden lakkojen kohdalla ei kuitenkaan liity mitenkään lakkaan tai sen kammottavaan hajuun vaan siveltimiin. Siveltimet nimittäin räjähtää näissä käsiin, johtuen ilmeisesti tästä isosta glitteristä mitä pullossa on. Tai kenties tuosta järkyttävän hajun aiheuttavasta myrkystä mitä pulloon on mahdettu tunkea? Normaaliahan tämä ei ole, että kerran käytetyn lakan suti sojottaa miten sattuu ja vieläpä käyttämättömienkin.


Pullot on kauniita ja näyttävät vallan normaaleita, eikös vaan? Karu totuus paljastuukin vasta sisältä, en siis itse suosittele näitä lakkoja kyllä kenellekään. Lakkaaminen toki noillakin sudeilla varmasti onnistuu, mutta jo ihan periaatteesta laitoin Models Ownille viestiä näistä, sillä eihän lähes uusien lakkojen siveltimien kuulu näyttää tuolta? Olen kuullut huhua myös, että muidenkin harrastajien siveltimille on käynyt samoin.


Suosittelenkin siis kaikkia, joilla Mirrorballs kokoelmassa on siveltimet tällä tavoin räjähtänyt, ottamaan yhteyttä suoraan Models Ownin asiakaspalveluun kuvan kera. He kun omien sanojensa mukaan eivät tästä ongelmasta tiedä.5 kommenttia:

 1. Rasittavaa! Jollain oudolla tavalla tämä tieto vähän lämmittää henkilöä, joka ei sitten saanutkaan näitä nopean loppuunmyynnin takia, vaikka olin jo erääseenkin kimppatilaukseen lähdössä.
  Musta aiheelliset reklamaatiot on aina paikallaan, joten pisteet siitä että oot laittanut Models Ownille palautetta tästä. :)

  VastaaPoista
 2. oho onpas inhottavaa ,ite en omista noista yhtään ,hyvä ku oot ottanu yhteyttä

  VastaaPoista
 3. noi on tosi nättejä lakkoja, joten harmi ): en omista yhtäkään, mut tahtoisin ! tai tätä mieltä olin ainaki ennen tätä postausta ..

  VastaaPoista
 4. Onpa tosiaan melkoiset sudit! Saattaisin tossa vaiheessa repiä peliverkkareita, mutta onneksi minäkin lämmittelen sillä tiedolla, että jäin näistä ihanuuksista paitsi.
  Hyvä, että laitoit palautetta. Liian moni jättää palautteen antamatta ja myyjähän ei silloin tiedä asiasta mitään, eikä siis voi tehdä asian suhteen myöskään parannusta. =)

  VastaaPoista
 5. Jännä miten on kärsiny sudit vaikka et ole paljoa niitä käyttänyt :O Onko muissa MO:n lakoissa käynyt noin?
  Miulla olisi siulle haaste blogissani http://pinkkipantteri.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista