21.1.2013

Piristysruiske!

Ajattelin, että kevät saa luvan tulla NYT. Ainakin kynsille asti. On ulkona nyt muutamana päivänä oikein keväisesti paistellut aurinko ja mua on niin kovin alkanut kevättää. On kyllä aikakin, sillä jonkin sortin kaamosmasennusta on ollut ilmassa ja inspiraatio ihan kaikkeen on ollut lähes nollilla ja se on kieltämättä vaikuttanut koulujuttuihinkin ja muuhun. Se tunne kun aamulla ei vaan pääse ylös ja jos pääseekin niin semmosta pirteää tunnetta ei tule missään vaiheessa päivän aikana. Toivottavasti se nyt sitten kevätauringon myötä alkais poistua. Toki onhan tuota nyt lääkäritkin tutkineet ja katsotaan jos sieltä suunnalta sitten löytyypi jotain.

Kynsille halusin siis jotain pirteää ja ehkä keväistäkin. China Glazen Happy Go Lucky odottelikin Helmerissä testaamista joten tuumasta toimeen. Tasaisen peittävyyden sain kolmella kerroksella ja kuivuvuus oli suht nopeaa eikä ilmestynyt kupliakaan, vaikka olinkin hätäinen. Keltainen oikeastaan huusi päälleen voileipää ja sellaisen sitten saikin. Samalla tuli testattua myös odottamassa ollut OPI:n Don't Touch My Tutu! Näistä tuli ihan kivat, mutta ei tuo keltainen kyllä vieläkään lempiväreihin pääse. :D Tänään olin vähän laiska, enkä jaksanut värkätä sen suuremmin kuvaamisten kanssa, joten nämä kuvat on otettu ikkunan valossa.
Voileivissä käytin:
 • China Glaze Happy Go Lucky (alla)
 • W7 Multi Dazzle (välissä)
 • OPI Don't Touch My Tutu! (Glitterin päällä)
 • Cesarsin pikakuivattava

 Nassulta terkkuja!


9 kommenttia:

 1. Söpöt kynnet =) & nassulle takas terkkuja

  VastaaPoista
 2. Ihanan pirteät! Vähän kun olisi vielä odottanut näiden kanssa niin olisi menneet pääsiäiskynsistä :D

  VastaaPoista
 3. Ihana kissa... ja kynnet tuollaiset karkkiset! :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 4. Onpas pirtsakka lakkaus! Mä kun luulin jo että mulla on tarpeeksi keltaisia (2), niillä kun harvemmin on toistaiseksi tullut lakkailtua, mutta eipäs taida ollakaan. Tämähän multa puuttuukin.

  VastaaPoista
 5. ihanan keväiset :) ja nassu on niin filmaattinen ja söpö! :D

  VastaaPoista
 6. Haastoin sinut blogissani,
  http://rosesnails.blogspot.fi/2013/01/haaste.html

  VastaaPoista