3.1.2013

Viimeaikaisia ostoksia

Nyt on lähiaikoina tupsahdellut niin postilaatikkoon uusia lakkoja kuin myös oon hakenut niitä kaupasta. Nyt kotosalla vasta huomaa, kuinka paljon niitä nyt onkaan tullut ostettua ja jonkinlaista lakkoa osteluun tulee kyllä, sillä täytyy ahkerasti säästää rakennekynsikoulutukseen tarvittaviin materiaaleihin sekä matkoihin. Esittelen nyt kuitenkin yhdessä postauksessa näitä uusimpia ostoksia.

Esittelystä puuttuu China Glazen Romantique -kokoelman lakat Awaken, Devotion, Adore, Cherish, Poetic, Delight, Harmony sekä Emotion ja saman merkin Holiday Joy 2012 -kokoelmaan kuuluvat Winter Holly, Angel Wings, Cranberry Splash sekä Blue Bells Ring, jotka ovat saapuneet viime päivinä postilaatikkoon, mutta tein China Glazesta juuri isomman esittelypostauksen, johon nämäkin ehtivät niin en tahdo niiden kuvia toistaa. Aiempi postaus löytyy siis täältä. Romantique -kokoelman lakat tilasin Nailsuppliesilta ja joulukokoelman lakat ebaysta.


Näitä Las Vegasin kynsilakkoja oon hankkinut Tokmannilta ja neljä ensimmäistä onkin itse ostamiani ja tuo viimeinen oli joululahja. :) Lakkojen nimet vasemmalta oikealle: Black Jack, Mira Ge, Elvis, Rock&Roll ja Pinc Cadilac. Ihania superglittereitä kaikki!!


Sujautin Nailsuppliesin tilaukseen, jossa tilasin suurimmaksi osaksi ChG:n Romantique -kokoelman lakkoja, myös Orlyn Beach Cruiserin. Orlya on paljon kehuttu, mutta multa nämä on jotenki aina mennyt ohi. Omistan ennestään vain yhden Orlyn ja sekään ei ole tainnut kynsille kertaakaan päästä. Beach Cruiserista googlettelin tietoa että tämän pitäis peittää n. kahdella kerroksella, joten täytyy pitää peukut pystyssä, että näin tosiaan on! Seuraavana kuvassa Seppälän alelaarista bongattu 3euron Models own Naked Shimmer ihana nuden värinen lakka kultaisella shimmerillä, joka ei valitettavasti kuvassa juurikaan tule esille. MO:n jälkeen kuvassa Lorealin arvonnasta voitettu lakka numerolla 217, nude myöskin ja vähän ihoa vasten kattelin, niin saattais sopia hyvinkin. Viimeisenä tässä kuvassa yksi luotto kirkkaistani eli Wettiksen Wild Shine Clear Nail Protector. Tätä kirkasta käytän usein ennen pikakuivattavaa kiinnittelemään strasseja yms. Kuivuvuus on tosin tällä kirkkaalla erinomaista luokkaa vaikka ei minkäänlainen pikakuivattava olekaan.


Seppälästä myös nämä kaksi viimeistä Wild Mildin lakkaa nimeltään Starry Sky ja Macic Tulip. Jäivät käteen puhtaasti kiinnostavan värinsä puolesta. Näitä uusia Wild Mildeja en olekaan kokeillut.

Lisäksi mulle saapui myös kolme Nubarin lakkaa Sphinx purple, Reclaim sekä White Polka Dot, mutta seuraavana olis tulossa esittelyä omistamistani Nubarin lakoista, niin en laittele tähän kuvaa niistä vaan näette ne sitten seuraavassa postauksessa. ;)3 kommenttia:

 1. ihania ostoksia ,itekki kattelin tota wild&mild starru skyta viimex mut en sit ostanu (viel ainakaan =)

  VastaaPoista
 2. Tuo Starry Sky on ihana :) Ja myöskin dupe O.P.I:n On Her Majesty´s Secret Service -lakalle.
  Tuo wettis on minun suosikki päällyslakkana ja strassien kiinnitykseen sopiva myöskin.

  VastaaPoista
 3. Voi ei! Sain taas yhden syyn lisää käydä tokmannilla ;) Aivan ihania lakkoja!!! Ainakin keskimmäinen on pakko saada :)

  VastaaPoista