1.2.2013

Omistamani OPI:t

Seuraavana esittelyvuorossa olisi OPI:n lakat. Aika monen mielestä tämä on "THE" kynsilakkamerkki. Itse en tähän joukkoon kuulu ja siksipä mulla ei kovin montaa näitä lakkoja olekaan omistuksessani. Ensinnäkään en yleisesti ottaen pidä OPI:n siveltimistä. Ne on omaan makuuni liian leveitä ja sotken niillä lähes aina. Lakan laaduista en uskalla lähteä sanomaan juuri suuntaan tai toiseen, sillä en ole kokeillut tämän merkin lakkoja niin paljon, että uskaltaisin lähteä sen perusteella sen kummempaa mielipidettä muodostamaan. OPI:lta tulee hyvin harvoin niin upean näköisiä lakkoja, että mulla tulis suuria haluja kotiuttaa niitä. Muutamia tämmösiä on ja osan oonkin ehtinyt kotiuttaa.

Teenage dream, Excuse moi, Rainbow connection, Don't touch my tutu!


Tässä siis mun harvat ja valitut OPI:t. Näissä omistamissani OPI:n glitterlakoissa tuppaa nuo isoimmat glitterit kerääntyä reunoille ja se tekee pulloista jokseenkin rumia. Kallein näistä on ollut tuo Rainbow connection sillä se on ilmeisesti VHTF (?) eli Very Hard To Find. Omastani pulitin 20 euroa ja se on vielä ihan kohtuullinen hinta ja jos on tuuria saattaa sillä summalla esim. Ebaysta sellaisen löytää. Täytyy tosin todeta ettei tuo OPI:n Rainbow connection kyllä niin ihmeellinen ole, että siitä toiste tuollaista summaa maksaisin. :D Teenage dream ja Excuse moin onnistuin saamaan FB kirppiksen puolelta kohtuulliseen hintaan ja ne oli sen verran kivan näköisiä ja värisiä, että oli pakko kotiuttaa. Don't touch my tutun taas hommasin oikeastaan ihan puhtaasti sandwich tarkoituksiin. :)

Semmoset höpinät tällä kertaa. Fanitatteko te OPI:a?

7 kommenttia:

 1. Kauniita lakkoja :) mulla ei ole vielä yhtäkään opin lakkoja, täytyy hankkia! :)

  VastaaPoista
 2. Minulla on jotenkin ristiriitaiset tunteet Opia kohtaan. Tavallaan omistamani (kaksi täysikokoista ja muutamia minejä) ovat kaikki hyviä, mutta mun mielestä esim. Color Clubit ovat heittämällä olleet parempia. En siis aivan ymmärrä kaikkea Opi-hehkutusta, mitä on liiikkeellä :D Ehkä nuo minipullot kuivuu nopeammin, mikä on taas harmi, koska en saa tollasta täysikokoista Opia mitenkään kulumaan.

  Kiva tällainen merkkikatsaus-postaussarja! Jotenkin aina oletan automaattisesti, että kaikilla muilla kynsihihhuleilla on satapulloiset kokoelmat kutakin merkkiä, kun itse aina arvon ja pohdin minkä sävyn tai kaksi raaskin tällä kertaa hankkia.

  VastaaPoista
 3. Tykkään kyllä OPIn lakoista. OPI on ensimmäinen salonkimerkki, johon olen tutustunut, silloin ostelin niitä Stockalta ja Sokokselta kalliiseen hintaan mutta mielestäni sain rahalle vastinetta. Ei tuolloin ollut blogeja eikä tietoa nettikaupoista. Eniten pidän peruslakoista, glitterit ja muut ovat aina olleet pieniä pettymyksiä tai blaah-lakkoja eli joku halpislakka olisi ajanut asiansa yhtä hyvin.
  En silti lähde OPI-hypetykseen vaikka se hyvä merkki onkin, on niitä muitakin. Siveltimestä tykkään kyllä kovasti!

  VastaaPoista
 4. Ihanan maltillista! Hyvät valinnat, jotka tuntuu heti merkityksellisimmiltä kuin jos sulla olisi merkkiä silmittömästi :)

  VastaaPoista
 5. Mulla on ollut runsas 10 Opia, mutta en ole syttynyt. China Glaze vie mennen tullen kaikissa kategoriossa näillä kynsillä! Musta Opien laatukaan ei (ainakaan kokeilemissani) ole ollut mitenkään erityinen, eli ei, en voi yhtyä myöskään ylistyskuoroon. Olipa kankea vastaus, mutta asia tuli varmaankin selvitettyä. :D

  VastaaPoista
 6. (ja peeässä, tuon Tutun mäkin ottaisin isompana, nyt on pikkupullo!)

  VastaaPoista