6.1.2013

Grrrau!

Kerrankin kynsille jotain eläimellistä. Näitä tosi vähän nähdään mulla, mutta näihin kyllä tykästyin. Värimaailmaan ja vähän tietysti aiheeseenkin oon saanut Kynsikoristelut-ryhmästä Jutalta. Siellä olevat, ehkä saattavat hänen kynsistään löytää ne, joista inspiraatiota olen ottanut. :) Kunnia siis hänelle. Valitettavasti hän ei omista blogia josta voisin teille muille kynsiä vilauttaa.

Jälleen taas pohjalta löytyy liukuväri tehtynä kolmella eri värillä ja päälle leimattuna DRK-A laatasta mustalla leopardin pilkkuja. Olis kyllä pitänyt ottaa tuosta liukuväristä kuva ensin yksistään, sillä omaan silmään se onnistui kerrankin hyvin, eikä se nyt hirveän hyvin tuolta leiman alta tule esille, mutta minkäs teet kun ei tullut oltua etukäteen viisas.Näissä kynsissä käytin:
 • China Glaze  Angel Wings (pohjaväri + liukuväri)
 • China Glaze I Heard That (liukuväri keskiosa)
 • Wet'n'Wild Black Creme (liukuväri kärki)
 • DRK-A leimauslaatta
 • Konad musta leimausväri
 • Cesarsin pikakuivattava top coat

 Tällaista tällä kertaa, mitä te olette mieltä eläinaiheisista kynsistä? Tykkäättekö vai ovatko ne ihan kauheita?


8 kommenttia:

 1. Kauniit leopardikynnet! :--)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 2. Eläinkuosikynnet on jees, mutta muissa asioissa eläinkuosit onkin ihan hirveitä... En omista mitään eläinkuosillista asiaa. (Okei, yhden hiuspannan, mutta käytän sitä vain kun meikkaan/pesen meikit pois :DD)

  VastaaPoista
 3. Nää on aivan järkyttävän hieno! Todellakin tykkään:)))

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti ainakin nämä eläinkuosit viehättävät. Hirveästi en eläinkuosia vaatteissa viljele, mutta jotain on kertynyt, esim. lumileopardi -päiväpeite ja torkkupeitto. =)

  VastaaPoista