27.1.2013

Shoppailuja ja kynnet

Ostin Mintulta, muutaman käytetyn lakan ja ne saapui tällä viikolla. Samoin Kynsikoristekirppiksen puolelta "jäi käteen" China Glazen Champagne Bubbles. Näistä onkin jo onneksi puolet päässyt heti käyttöön kynsille, joten tuonne käyttämättömien Helmer laatikkoon ei tarvitse ahtaa näistä kun kaksi. :D

Vasemmalta oikealle: Tiia Vanhatapion Sangre, Kleancolor Chunky Holo Teal, China Glaze Four Leaf Clover ja saman merkin Champagne Bubbles.

Kynsille halusin ihan ehottomasti testata ihka ensimmäsitä Kleancoloriani ja aikani tuijoteltuani tätä ja Four Leaf Cloveria vierekkäin, totesin että nämä yksinkertaisesti kuuluu päällekäin. Ikävästi kuvista kyllä loistaa kun jouduin kärkiä paikkaamaan kulumisen vuoksi ennen kuvaamista ja nämä kuvissa loistaa oikein "nätisti". Livenä mun paikkaukset ei ihan noin hyvin kuitenkaan erotu, mutta minkäs teet. Kuvat oikein aina korostaa kaikkia virheitä. Tosin nyt ku ajattelen niin olis sopinut tosi kivasti pelkällä Four Leaf Cloverilla lakatut tippiosat, mutta myöhäistä jossitella. :D Four Leaf Clover on ihan tuskaa kuvata, siitä on tosi hankala saada aidon väristä kuvaa! Toki tuo päällä oleva Kleancolor saa lakan näyttämään livenäkin huomattavasti vihreämmältä kuin onkaan.
Nyt taidan taas siirtyä penkomaan tuota käyttämättömien lakkojen laatikkoa ja valita jotain ihan muuta ku sinistä, vihreää tai sinivihreää! :D Riittää hetkeksi.

2 kommenttia: