4.1.2013

Omistamani Nubarit

Nubar merkin lakat, ei ole missään supersuosiossa olleet kynsiharrastajien parissa. Ihan kauhean monilla näitä ei ole ja se onkin itselleni ollut ihmetyksen aihe. Ehkäpä ovat sitten turhan arvokkaita tai hankalasti saatavissa. Itse tilaan omani ilman postikuluja Beautybaylta. Maksutapana käy (muistaakseni) yli 25 euron ostoissa Paypal tai vaihtoehtoisesti luottokorttimaksuna ilman maksurajaa. Hintaa pullolla on vähän väristä riippuen n. 8.45euroa/kpl ja tosiaan toimituskuluja tuon lisäksi ei tule, eli hinta ei ole mahdoton mielestäni. Pullossa tavaraa on kuitenkin 15ml ja laatu erinomainen ainakin kokeilemillani väreillä! Esimerkkinä Hollywood pink tasaisilla kynsillä peittäisi jopa yhdellä kerroksella, mutta omat urautuneet kynteni tarvitsevat kaksi, kuivuu myös nopeasti.
Toivottavasti näiden kuvien jälkeen, edes muutama ihminen innostuisi Nubareista ja näitä alkais näkymän enemmänkin. Älyttömän kauniita värejä ja ainakin itse pitää näitä lisää saada. ;)

4 kommenttia:

 1. Jostain syystä Nubarit jää aina varjoon kun jotain pitää tilata, on mukamas niin paljon kiinnostavampia lakkoja. Vaikka näissähän on tosi hienoja! Mulla ei ole yhtään cremeä edes, niissäkin olis tosi kauniita sävyjä.

  VastaaPoista
 2. Kauniita lakkoja. Erityisesti tuo vihreä näyttää ihanalta. En kyllä minäkään ole näihin lakkoihin blogeissa tai kaupoissa juuri törmännyt.

  VastaaPoista
 3. Tää oli mukava esittely ja sopivaan aikaan, sillä sain eilen just ensimmäiset ikinä Nubar-lakkani. Pullon muoto on kiva, sävyissä löytyy hyviä ja nyt kokeiltuani levittyvyyskin oli oikein miellyttävä omassa Nubarissani...
  Mulla ei oo mitään näistä sun - Absolute ja Reclaim ovat houkuttelevimman näköset!

  VastaaPoista