9.12.2013

Vertailupostaus: Karsintaa

Edellisestä vertailupostauksesta onkin vierähtänyt jo tovi. Nyt on kokoelmassa taas ollut vähän karsinnan aika ja jotkut lakat onkin siis käynyt vertailussa. Tässä postauksessa ei tosin tällä kertaa löytynyt yhtäkään täysin dupea.

W7 Mojito VS. Color Club Fly With Me

Pullokuvista eroa on huomattavissa vähemmän. Tikulle swatchattaessa erot tulivat selkeämmin esiin. Color Clubin Fly With Me on ihan selkeästi lämpimämmän sävyinen kuin W7 Mojito. Mojito oli myös ehkä aavistuksen läpikuultavampi ja taittoi aavistuksen sinisempään suuntaan. Nämä eivät siis ihan hirveän lähellä ole toisiaan, mutta mulla on vähän käyttöä vihreille lakoille, joten ajattelin W7 Mojitosta luopua. Toki tykkään enemmän tuon Color clubin väristä, mutta koska tämä lakka kuuluu Take Wing kokoelmaan, jonka omistan kokonaisuudessaan, niin tahdon pitää sen kokonaisena. Mojito tullaan siis todennäköisesti jossain kohtaa näkemään Kynsikoristekirppiksen puolella.

W7 Mojito VS. Color Club Fly With Me

Color Club Wing Fling VS. China Glaze 108degrees VS. W7 Shirley Temple

Mun kokoelmassa pinkkejä lakkoja on suhteellisen paljon, johtuen ehkä siitä, että se on yks lempiväreistäni. Kokoelmaan onkin eksynyt tällä kertaa 3 hyvin samankaltaista lakkaa ja ajattelin pitää näistä itselläni yhden ja muut laittaa kiertoon. Ei ole mitään järkeä pitää kolmea näin samankaltaista lakkaa, varsinkin kuin juuri tämän tyyppiset lakat harvemmin pääsevät mun kynsille. Color Clubin Take Wing kokoelman satun omistamaan kokonaan, eli pitää olla todella todella todella hyvä lakka, että mä haluaisin tuon kokonaisen kokoelman rikkoa. Näin ei ole vielä käynyt, eikä käy nytkään. Ikävä kyllä mun swatch kuvat ei ole ihan sieltä parhaimmasta päästä. Lähimpänä toisiaan näistä on ehkä tuo Wing Fling ja 108degrees. Molemmissa näissä on semmonen jännä sininen hohto. Pieni tosin swatchissa, näkyvämpi pullossa, mutta siellä se silti on! Peittävyys näissä kahdessa on aika pitkälti sama. 108degreesissä glassflecked efekti on voimakkaampi ja voisko sanoa että lakka on "rakeisempi" kuin Wing Fling. W7 Shirley Templessä on myös huomattavissa pieni sininen hohde, tästä tosin löytyy jossain kulmassa myös kultainen hohde. Kultainen hohde ei tosin näy enää kynnelle lakattaessa, joten siinä mielessä kuuluu hyvin paljolti samaan kategoriaan edellisten kanssa. Mä en itse osaisi näistä päättää mitään paremmuusjärjestystä, mulla ainoa pitämisperuste oli tällä kertaa vain tuo kokonainen kokoelma. Dupeiksi en näitä kuitenkaan väittäisi, mutta niin lähellä toisiaan etten näe järkeväksi pitää kaikkia. :)

Color Club Wing Fling VS. China Glaze 108degrees VS. W7 Shirley TempleEi kommentteja:

Lähetä kommentti