28.12.2013

Illanviettoa

Mä aattelin julkaista postauksen meidän eilisestä illanvietosta ennen jouluaaton kynsiä. :D Eilen oli kyllä aika hauskaa ja tuli naurettua paljonkin, vaikka synkkiäkin asioita tapahtui joulun alla. Muutama kuppi otettiin vettä väkevämpää ja saatiin mun veli ylipuhuttua, että leimataan sen peukaloihin ralliliput. Hommahan sitten tietysti lähti vähän käsistä ja tuli lakattua veljen kaikki kynnet. :D Mun veli on semmonen miesten mies, että normaalistihan hänen kynsiään ei lakata millään lailla, saati että kädet ois käsirasvaakaan nähneet hetkeen.


Ekassa kuvassa näkyy nämä peukalot, joista vain toiseen päätyi tämä "rallilippu" kuvio. Toiseen laitettiin sitten tyttömäisiä pääkalloja rusetteineen. :D Tuossa päällä olevat kädet on sitten taas veljeni vaimon kädet. Hänellä oli kynnet jo lakattu ja leimattiin sinne vähän tähtiä myös. :)


Pikkurilleistä löytyypi China Glazen Adore kera Opin Rainbow Connectionin. Nimettömissä alla on Essien musta Licorice ja päälle leimattuna China Glazen Devotionilla. Keskisormet on leimattu China Glazen Adorella ja täyttelin mustalla nailart linerilla osaa tähdistä. Etusormissa on alla myös leima China Glazen Devotionilla. Tommonen "hypnoosihyrrä" jonka välit täyttelin kahdella nailart linerilla mustaglitterillä ja turkoosilla. Osassa kynsiä on siis vain pelkät leimat ilman sen kummempia alusvärilakkoja. Alunperin kun oli tarkotus ihan vaan leimata ne peukalot. :D Leimat oli monista eri laatoista, joita mulla oli mukana, joten mä en taida niitä nyt tähän hätään etsiä ja luetteloida. Se ei muutenkaan ehkä ole se tämän postauksen pääasia tällä kertaa. :D Jos kuitenki joku leimauslaatta jää vaivaamaan, niin heittäkää ihmeessä kommenttia niin mä etsin sitten kyllä.
Huomatkaa myös "oikeaoppiset" poseeraukset. 
Ois kyllä kiva kuulla mimmonen reaktio on ollut aamulla herätessä. :D

7 kommenttia:

 1. Ah-hah, ihanat nuo sun veljen kynnet! Kerro ihmeessä,jos kuulet että onko ne aamulla ensi töikseen poistettu vai mitä on tuumattu?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä kyllä minkä mielenhäiriön veli oli saanut. :D Oli aamulla muistanut kaiken (ei hää kovin pahassa kunnossa ollut kyllä muutenkaan) ja kynnetkin sai olla seuraavankin päivän kunnes sitten piti ihmisten ilmoille joten kynnet sai lähteä.

   Poista
 2. Ihan mahtavaa heittäytymistä sun veljeltä :D

  VastaaPoista