29.12.2013

Jouluaaton kynnet

Mä tein nämä kynnet aaton aattona myöhään illalla. Ideat oli jotenki kiven alla tänä vuonna aaton kynsiin. Sen olin päättäny, ettei ainakaan taas mitään lumihiutalejuttua kun niitä nyt on ollut viimeaikoina munkin kynsillä suhteellisen paljon. Halusin jotenkin asteen verran juhlavammat kynnet aatoksi kuin muuten. Päädyin sitten kuitenkin matkimaan viime vuotisia aaton kynsiäni, mutta eri värillä. Monille tuo näissäkin kynsissä käytetty China Glazen Ruby Pumps on semmonen ehdoton jouluaaton lakka. Mulla se ei oo koskaan ollut ja yleensä oonkin vältellyt punasia kynsiä aattona, ku semmoset on kaikilla. Näihin kynsiin otin teemaa siitä, että ainakin täällä Etelä-Pohjanmaalla joulu on ollut lumeton eli musta, joten sieltä värit punainen ja musta. Ikävä kyllä nämä kynnet saivat aattona myös toisenkin vielä mustemman merkityksen kun läheinen ihminen nukkui pois, kummisetäni. Hänellä on nyt siellä jossain parempi olla. <3


Kärjissä on siis hieman liukuvärin tuntua, mutta koska vasemmalla kädellä vinokärkeä tehdessä vähän töppäsin niin siistimmän lopputuloksen aikaansaamiseksi vedin vielä tuommosella mustaglitterisellä linerilla kaikkiin kynsiin siistit reunat. Kynsissä oleva leima on pitkään hukassa olleesta leimauslaatasta, jonka satuin löytämään jokunen viikko ennen joulua. Ovat olleet siis viime joulusta asti kateissa, sillä silloin muistan niitä viimeksi käyttäneeni. Laattoja oli samassa hukkapaikassa muutama muukin. Ollut mulla selvästi mukana Ilmajoella ja jääneet pussin pohjalle. Tämä kuvio on ollut yksiä ehdottomia lemppareitani ja muistuttaakin hieman mun kihlasormuksessakin kiertävää kuviota. Kuvat meidän kihlasormuksista voit käydä vilkasemas täältä, jos kiinnostaa tuo. Kuvassa näkyyki se kuvio.Kynsillä käytin:

 • China Glaze Faith (alla)
 • China Glaze Wireless Holographic Top Coat
 • China Glaze Adventure Red-y (kärjissä alla)
 • China Glaze Ruby Pumps (kärjet)
 • Art Club Liner Black Hologram
 • Konadin Leimauslaatta M24
 • Alus- ja päällyslakat

6 kommenttia:

 1. Nätit! :) Mun mummu nukkui pois ennen joulua, niin ei se joulu oikee tuntunu joululta senkään takia :/ Ja kaiken lisäksi oli vielä musta maa.

  VastaaPoista
 2. Osanottoni <3

  Kynnet on just sopivalla tavalla rock-henkisen jouluiset. Hienot!

  VastaaPoista