1.12.2013

Arvonta 1.12-13.12.2013


Tämän arvonnan piti olla 300 lukijan arvonta. :D Mutta mä haluan sen käyntiin nyt ja heti joulukuun alun kunniaksi!! Tuskin kukaan pistää pahakseen ku otan pienen varaslähdön, en jaksa enää odottaa. :D Mä uskon ja luotan, että arvonnan aikana tulis tuo 300 lukijaa täyteen, eihän siitä puutu enää kuin 7 lukijaa. Facebookin puolella on myös rajapyykki ylittymässä sillä siellä on tällä hetkellä 69 tykkääjää. :D Tykkääjäksi facebookkiin pääset tästä. Bloglovinin puolella on myös pyöreä luku, sillä siellä on tullut täyteen 120 lukijaa. 100 lukijan rajapyykki on multa ainakin mennyt täysin ohi. :D Tämä arvonta on siis teille kaikki rakkaat lukijat!

Arvontapalkinto on osittain itse hankittu ja osittain saatu. Palkinnon sponsorina toimi Adenina ja esittelen vielä erikseen mitä Adeninalta tuli. Seassa on myös miiteistä saatuja juttuja, joille mulla itselläni ei ole ikävä kyllä käyttöä. Joten annetaan hyvän kiertää ja toivottavasti jollain muulla on niille enemmän käyttöä kuin mulla. :)

Arvontapalkinto sisältää seuraavien kuvien tuotteet:


Tässä Adeninan sponsoroima osuus arvontaan eli fimoja hyrrässä sekä A Englandilta The Mythicals kokoelmasta superkaunis Morgan Le Fay. Tästä olen teille hieman kateellinen, näyttää upealta! Täytynee kotiuttaa tämä itsekin, sillä en tätä omista. ;)


Tästä kuvasta löytyypi skorpioni aiheisia siirtokuvia, sekä tuommoset delfiinin malliset kuviosabluunat, tämä jälkimmäinen on tainnut tulla kiitos lahjana Adeninalta ja ensimmäinen miitistä samaiselta firmalta. En itse näitä tarvitse, toivottavasti ilostuttavat jotain muuta. :) Lisäksi kuvasta löytyy 3D tikkareita, 3D tähtiä sekä hyrrällinen eri kokoisia ja värisiä strasseja.


Tämän 12 lokerikkoisen rasian sisälmyksen kokosin teille itse omin pikku kätösin. Siellä on monenlaista ja kokoista strassia, helmenpuolikkaita sekä tuommosia 3D kukkia.


Sitten tuleepi lisää lakkoja. Vasemmalta oikealle: Golden Rosen Holographic 108, Kengurumimmeiltä miittiin saatu Nail art lakka kuparin värisenä, W7 moonlight sekä W7 Aqua Suede. Tuosta Moonlightista pääsette lukemaan hehkutuspostaustani täältä. Aqua Suede taas on päässyt pilkkujen muodossa näihin kynsiin. Molemmat W7 ovat siis erittäin hyviksi todettuja!

Arvontaan osallistumisohjeet:

 1. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 13.12.2013 klo 14.00. Arvonnan suoritan Random.orgilla, heti kun vaan ehdin. Voittajaan otan yhteyttä sähköpostitse ja voittajalla on keskiviikkoon asti aikaa vastata sähköpostiini osoitteensa kera.
 2. Saat yhden arvan kun olet julkinen lukija blogissani Googlen käyttäjäraadin (Google Friend Connect) kautta ja kerrot kommentissasi myös sähköpostiosoitteesi. Lukijaksi voit liittyä nytkin blogin oikeasta sivupalkista. Vastaa myös kysymykseen mitä toivot joululahjaksi? :) Jos joku näistä puuttuu, vastaus hylätään.
 3. Koska tämä arvonta on erityisesti lukijoille, joten kaikki vanhat lukijat saavat lisäarvan. Kerrohan siis mikäli olet vanha lukija eli liittynyt lukijaksi ennen tätä arvontaa.
 4. Postitan palkinnon vain Suomeen.
Postausta saa jakaa ja tykkääjäksi facebookissa saa liittyä, mutta tällä kertaa niistä ei ole luvassa lisäarpoja. :)

Onnea arvontaan!

74 kommenttia:

 1. Olen julkinen, vanha lukija Googlen kautta.
  Mitäköhän haluun... Rajattoman luoton huonekalukauppaan, koska koiruus on tehny selvää meen sohvasta ja samalla sais uusittuu koko sisustuksen... mut toivossa on hyvä elää :D

  dioriinablogi@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Olen vanha lukija nimellä Ine ja meilini on ine_91@msn.com (: Joululahjaksi toivon lähinnä tyttömäistä hömppää, kosmetiikkaa jne. Ei mitään isompia ja ihmeellisempiä.

  Kaksi arpaa siis!

  VastaaPoista
 3. Ihania palkintoja! Osallistun nimellä Riikka ja sähköpostilla riikka.jussila@live.fi. Olen vanha lukija :)

  VastaaPoista
 4. Olen vanha lukija. :) Joululahjaksi toivon Kartellin Dune-tarjotinta.
  myhomewhitehome@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Oi ompa aivan ihana palkinto! Vanhana lukijana mukana, nimellä 3nn. Sähköposti enni94@hotmail.com :) Hmm joululahjatoive, yllättävän vaikea kysymys kun en ole vielä kerennyt miettimään ollenkaan. :D No onneksi kynsijutut on aina mukava ja helppo toive varsinkin kun tuntuu että niin moni lakkani on kuivumassa/loppumassa tällä hetkellä. :)

  VastaaPoista
 6. Olen vanha lukijasi ;)
  Jajaja joululahjaksi toivoisin pehmeitä paketteja; lämpimiä sukkia, lapasia ja huiveja, lämmittämään talven yli :3
  Tuoksukynttilöitäkään ei voi koskaan olla liikaa! :D Tämmösiä pieniä juttuja :)
  Sähköpostiosoite: paivi91@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Olen julkinen lukija nimimerkillä Yue.
  hanna-soini(ät)hotmail.com

  Enpäs ole kyllä yhtään miettinyt, mitä haluaisin joululahjaksi. Näin vanhemmiten (teinpäs itsestäni vanhan kuuloisen xD) kun ei enää tule joululahjoista niin innostuttua. Mutta mutta... Jonkinlainen piirustus- tai maalaamiskirja olisi kyllä mieluinen. Tai sitten ihan kyniä tai siveltimiä tai muuta semmoista.

  Olen vanha lukija. :)

  Ja kiva arvonta, erityisesti houkuttaisivat nuo strassit ja 3D-koristeet!

  VastaaPoista
 8. Bloggerin kautta luen nimellä Riitasointu. :) riitasoinnun69@gmail.com
  Tykkään kun blogissasi on niin monipuolisesti erilaisia kynsikoristeluja, ei ole aina samaa toistoa vain eri väreillä. :)

  Omia joululahjatoiveita ei ole paljoa, joulunpyhätkin menee töissä joten eniten ehkä odotan ja toivon niitä vapaahetkiä rakkaiden ihmisten kanssa. Meille tulee myös kissanpentu ennen joulua joten suurempia lahjoja en uskalla mieheltä kyllä toivoa. :D

  VastaaPoista
 9. Joulukuun arvonta, kivaa!
  Joululahjaksi olen vähän toivonut uutta objetiivia kameraan... olenkohan mahtanut olla riittävän kiltti koko vuoden?
  Olen vanha lukija, joten arpoja kaksi.

  Kynnenviilaaja (a) gmail.com

  VastaaPoista
 10. Olen vanha julkinen lukija Petta,
  ja joululahjaksi toivon tylsästi lahjakortteja ja mieheltä kaulakorua. :)

  eli kaksi arpaa :)
  petrakristina.arteli@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Luen bloggerin kautta nimellä popsu. popsuvain@gmail.com
  Olen vanha lukija.

  Joululahjaksi haluaisin O.P.I:n lakkoja ja, no rahaa :D

  VastaaPoista
 12. Olen vanha lukijasi Niniane.
  charmedtaisan at hotmail.com
  Toivon joululahjaksi musiikkia, lukemista ja tottakai kynsilakkoja. :)

  VastaaPoista
 13. Olen julkinen lukija bloggerin kautta, ja nimimerkki on Tvättbjörn (: tvattbjornsjunger(at)gmail.com

  Toivon joululahjaksi konvehtirasiaa, jossa on paaaaaaaljon eri makuja. Niin paljon, että voi pähkäillä yli kymmenen minuuttia miettien, mitä ottaisi, ja sitten päätyä ottamaan kaikkia! Ja plussaa olisi se, että rasia olisi kaunis :3

  VastaaPoista
 14. Liityinpä lukijaksi myös Google käyttäjäraadin kautta, tätä ennen oon sun blogia jo jonkin aikaa seurannut Bloglovinin avustuksella :) Eli vanha lukija olen. S-posti on: operaatiokauniitkynnet( a )hotmail.com

  Ja mulla ei oo pelkästään joululahjatoivelistaa, vaan se on yhdistetty synttäri- ja joululahjatoivelista. Toiveena kuitenkin on Muumi mukia (Seikkailu muutto ja Kuusen alla), Diesel Loverdose-hajuvesi (oon aivan rakastunut siihen <3), Nora Roberts: Tulen sylissä -kirja, Over knees -villasukkia pakkas päivien varalle, hierontalahjakortti sekä The Body Shopin kuivaöljyä (tuoksuna Shea).

  VastaaPoista
 15. eekun kautta löysin blogisi, tervetuloa vastavierailulle minun blogiini, jossa myös on arvonta ja osallistumisaikaa ad 15.12. vuorokauden loppuun. Palkinnossa on ihonhoitotuotteita huomioiden jalat ja kädet!

  http://dzinninajatuksia.blogspot.fi

  Mitäkö toivoisin joululahjaksi? Hmmm, lomaa suuresti rakastamassani Etelä-Afrikassa, mutta kun sitä todnäk en saa, niin lahjakortin kestopigmentointiin. Jo laitetut alkavat haalistua.

  dzinni@europe.com

  VastaaPoista
 16. Ihana arvonta :)

  Mulla ei ole kovin montaa joululahjatoivetta, mutta haluaisin tämän vuoden joulumuumimukin. Se on söpö!

  Olen ollut jo jonkin aikaa lukijasi, joten kaksi arpaa minulle :)

  anumari(ät)netti.fi

  VastaaPoista
 17. Olen julkinen, vanha lukija nimellä Iina. Toivon varmaan uutta tietokonetta joululahjaksi :)
  iiscu@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Julkinen vanha lukija nimimerkillä rose86
  joululahjaksi toivon Rillit Huurussa-sarjan kuudennen tuotantokauden :)
  kynsinauhatanssi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 19. Olen vanha lukija (2 arpaa), luen bloggerin kautta nimimerkillä syrrahh.
  Joululahjalistalla on kynsilakkoja, Lushin tuotteita ja lämmin villapaita :)

  syrrahh@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Bloglovinin kautta ainakin luen, pitääpä tarkistaa myös tuo gfc. Sitä en vaan ole hetkeen käyttänytkään :D Erya nimellä ja vanha lukija :) keittiorakkautta(a)gmail.com
  Joululahjaksi tahtoisin dermalogican naamanpesusetin, taikina-/yleiskoneen ja kynsilakkaa tietenki ;) unohtamatta koiranpentua jota odotan jossain vaiheessa tulevaisuudessa saapuvaksi :D

  VastaaPoista
 21. UU vaikka ja mitä kivaa löytys tästä!
  Joululahjaksi toivoin kaikilta jotain kivaa ja yllättävää, koska en vaan keksinyt mitään mitä haluaisin. Yhteiseksi lahjaksi miehen kanssa toivottiin Monopoly lautapeli.

  Liityin googlen kautta lukijaksi vasta nyt, mutta bloglovinin puolella olen seurannut jo pidempään joten päätä itse olenko nyt sitten vanha vai uusi lukija :D

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. W7 suede <3
  Joulu lahjaksi toivon Opin i snow you love me ja purea, täytynee jompi kumpi ostaa ittellee joululahjaksi ;)

  Olen vanhal lukija, arpoja siis 2 :)
  Marjuska__@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Olen vanha lukija nimellä Nelli. Joululahjaksi haluaisin rannekellon & opi - lakan :)

  nelli-99@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Julkinen vanha lukija jee! ooonavv@gmail.com

  Joululahjaksi olen toivonut simppeliä muotoilurautaa, jolla saisi otsatukan ojennukseen kiireisenä aamuna :)

  VastaaPoista
 25. Vanha lukija Bloggerissa Milla Ollikainen. milla_ollikainen@hotmail.com
  Joululahjaks oon toivonu uutta kameraa ja tietenkii kynsilakkoja yms :)

  VastaaPoista
 26. Kiva palkinto :)
  olen vanha lukijasi Googlen kautta. S-posti liisa.nikula@lailanet.fi
  Tänä vuonna en oikeastaan ole esittänyt joululahjatoiveita. Sain viime jouluna kalliin kameran ja kesällä sain uuden kännykän. Pidemmälle zoomaava objektiivi olisi kiva. Mä olen kyllä tänä vuonna hurahtanut kynttilöihin että niitä mä kyllä toivon :3

  VastaaPoista
 27. Vanha lukija, maili el.viva00@gmail.com
  Joululahjatoiveita ei tänävuonna ole kuin yksi kirja, ja BMn laattasetti, vähään oon kerranki tyytyväinen ;)

  VastaaPoista
 28. Joululahjaks oon toivonu uutta objektiivia, jotta kynsistä saa hyviä lähikuvia ja tietysti lahjakortti cesarille
  Olen vanha lukija.
  ellu98@hotmail.fi

  VastaaPoista
 29. Ihana jouluarvonta! Luen nimellä Lunalii / korukynsilla (at) gmail piste com ja olen vanha lukija.
  Joululahjaksi toivon hyvää yöunta, koska olen nukkunut nyt niin tuhottoman huonosti jo viikkoja, vai kenties kuukausia. Unta ei voi yliarvostaa <3
  Kaksi arpaa.

  VastaaPoista
 30. Liityin googlen kautta lukijaksi nyt, bloglovinin kautta oon seurannu pidempään, mutta yksi arpa siis :)
  Joululahjatoiveet on vielä vähän hakusessa, mutta ainakin kiharruspuikko ois kova juttu nyt kun on hiustenkasvatus projekti käynnissä :)

  blogofnails@hotmail.fi

  VastaaPoista
 31. Joululahjaksi toivon jotain vaalenapunaista, niinkuin joka vuosi ja aina jotain vaalenpunaista paketista kääriytyy. :) Vanha lukija nimimerkillä Miracle ja meili mira.engman (@) gmail.com

  VastaaPoista
 32. Luen nimellä ooka ja olen vanha lukija.
  Joululahjan ykköstoive tänään on saada toiset polviin saakka yltävät villasukat äidiltä.

  memories [at] hotmail.fi

  2arpaa.

  VastaaPoista
 33. Vanha lukija, heidi1sara@gmail.com

  Mä oon toivonut lahjaksi ompelukonetta ja Dolce Gusto -kahvikonetta :)

  VastaaPoista
 34. Vanha lukija eekku80
  Toivon lahjaksi rahaa
  Sähköposti eekku80@netti.fi
  2 arpaa

  Kiva arvonta =)

  VastaaPoista
 35. Vanha lukija täällä nimellä Kirsi/Kirsin kynnet
  Joululahjaksi toivon jotain yllättävää, kivaa. On parasta saada jokin juttu, minkä olet vahingossa sanonut ääneen läheiselle ja hän siitä vinkistä (itsesi tietämättä) sen hankkii. :)
  Sähköposti: kirsinkynnet@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Olen julkinen ja vanha lukija :)
  Joululahjaksi olen toivonut järjestelmäkameraa, koska tarvitsen sitä opiskelussani. Myös uudet lapaset olisivat tarpeelliset :)

  kinuski_pallo@hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Vanha lukija Masa, coammber@gmail.com
  Joululahjaksi hartaasti toivoisin OPIn I snow you love me lakan... :D Kaikki muutkin lakat ja muut ihana on aina tervetullutta.

  VastaaPoista
 38. Olen vanha lukija Pinja
  Joululahjaksi toivon uuteen kämppääni Vallilan verhot! :)
  s.posti on pinja.jarvinen@luukku.com

  VastaaPoista
 39. Olen toivonut joululahjaksi uuden puhelimen :)
  Vanha lukija olen nimimerk. Nunnu. Eli arpoja 2.
  nunnu@live.fii

  VastaaPoista
 40. Olen vanha lukija nimellä Nierneja.
  s-posti on nierneja.nails@gmail.com
  Itse toivon uutta puhelinta, lahjakortteja, rahaa yms. :)

  VastaaPoista
 41. Olen vanha lukija nimellä Anni.
  Joululahjaksi haluaisin uuden kameran kun vanha vetelee viimesiään. Ja kynsilakathan on kanssa aina tervetulleita;)

  theyellownails@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Mä toivoisin joululahjaksi lottovoiton tai vakituisen työpaikan, en kestä enää tätä ainaista persaukisuutta :D Olen vanha, julkinen lukija nimellä mari ja sähköpostiosoite on mursumari (ät) gmail.com :)

  VastaaPoista
 43. Suski, Uusi lukija.. Joululahjaksi olen toivonut kynsigrääsää :) tequila.silver@hotmail.con

  VastaaPoista
 44. Mukana ihanassa arvonnassa! Luen nimimerkillä Riitta A, olen vanhalukija, sähköposti: nittanne(at)gmail.com Joululahjaksi toivon Sophyto sarjan tuotteita, kirjan ja suklaata. Mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
 45. Olen vanha lukija ja joululahjaksi toivon uutta puurokattilaa.
  smiug@hotmail.com

  VastaaPoista
 46. Kiva arvonta!

  Julkinen vanha lukija, nimellä Kaisa. kaisan.postit(a)gmail.com

  Tänä vuonna teimme mieheni kanssa päätöksen, että emme osta toisillemme lahjoja. Kuitenkin toivon, että hän olisi vähän puolella korvalla kuunnellut ja saisin vihjailemani maalipurnukan "lahjaksi", jotta pääsen tuunaamaan makuuhuonettamme uuteen uskoon! :D
  Iloista Joulunodotusta!

  VastaaPoista
 47. Voi mikä palkinto!
  Olen vanha, julkinen lukija ja joululahjaksi toivon tänä vuonna onnistunutta joulua kesän keskellä, ollaan menossa Floridaan :)

  annamariakaroliina ä hotmail.com

  VastaaPoista
 48. Vanha lukijasi bloglovinin puolelta kylläkin. Nyt myös googlen kautta :) missing.miss.laura@gmail.com on osoitteeni. Joululahjaksi olen toivonut pitkähelmaisen/pitkähihaisen yöpaidan ja villasukat.

  VastaaPoista
 49. Olen vanha lukija nimellä Kynsille, kynsille@luukku.com

  En toivo mitään erikoista vaan kaikkea pientä ja tarpeellista oikeastaan:) tänä vuonna mulla ei ole mitään suurta toivetta, mutta kynsijutut olisivat kivoja....

  2arpaa

  VastaaPoista
 50. Vanha lukija nimimerkillää tzup, tzupnails@gmail.com
  Omasta lahjalistasta löytyy kirjoja. Ei mitään tiettyä vaan ihan vaan kirjoja, koska tykkään lukea mutta en jaksa käydä kirjastossa. Sitä paitsi tykkään lukea omaan tahtiin, että jos ei aika riitä lukemiseen niin ei tarvii miettii palautuspäiviä. Lisäks villasukat ja kynsijutut on aina ihania paketteja :)

  VastaaPoista
 51. Juu oon vanha lukija.
  Joululahjalistan kärjessä on hyvä suoristaja, lasiviila ja kynsikoristeita. Olis aika osuva palkinto!
  helmivarppee@hotmail.comJuu oon vanha lukija.
  Joululahjalistan kärjessä on hyvä suoristaja, lasiviila ja kynsikoristeita. Olis aika osuva palkinto!
  helmivarppee@hotmail.com

  VastaaPoista
 52. Vanha julkinen lukija nimellä nelli, nenniuu@gmail.com

  Joululahjaksi toivon jalkakylpyä ja erilaisia kosmetiikka aiheisia ja kynsienkoristelu aiheisia kirjoja.:)

  2 arpaa

  VastaaPoista
 53. Vanha lukija olen!:) johanna-leppanen@hotmail.com
  Joululahjaksi toivon mikro-aaltouunia, kynsijuttuja, TV:n sekä pieniä kivoja juttuja uuteen ja ihka ensimmäiseen kotiini!:)

  VastaaPoista
 54. Vanha lukija nimellä Annie, polishthis@gmail.com

  Joululahjaksi toivon mm. kosmetiikkaa, hyvän kirjan ja vähän suklaata. :)

  VastaaPoista
 55. Jeee taisin olla tasan kolmassadas lukija! :D Eli uusi lukija nimellä EliZaaa, ellu_1990(at)hotmail.com

  Joululahjaksi toivon erilaista kosmetiikkaa. :)

  VastaaPoista
 56. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 57. En oikeen tiiä oonko vanha vai uusi lukija kun oon tätä anonyymisti säännöllisesti seuraillu mutta päätä sinä:D haluaisin hmm.... iPhonen koska nyt mulla on käytössa NOKIA 3510 XD ja järjestelmäkameran. pienet vaatimattomat lahjat :D

  susa96-@hotmail.com

  https://saarasusanna.blogspot.com

  VastaaPoista
 58. Olen uusi lukija nimellä jansku.
  Toivon joululahjaksi pyjamaa, sellaista missä on väljät housut ja teepaita. En ole itse sellaista kaupoista vielä löytänyt. Kaikissa on aina mukana pitkähihainen paita mukana :/

  jansku410(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 59. Vanha lukija nimellä Tiina/Tiina E. :)
  Hmm.. Mä nykyään toivon hyvin vähän joululahjoja, mutta tykkäisin kyllä, jos johonkin pakettiin eksyis lakkoja. Tai lahjakortti jonnekin, josta voin ostaa läjäpäin kaikkea kynsitavaraa. :D Mutta suklaa on yks ehdoton toive joka vuosi.

  kynsienvarikartta@yahoo.fi

  VastaaPoista
 60. Uusi lukija. :) laitoin jo kerran kommenttia muuutama päivä sitte, kadonnu jonnekin :D
  Joululahjaksi toivon kynsilakkoja tai kynsiin liittyvää hilpetööriä :D Näillänäkymin on onneksi tulossa lahjakortti cesarshoppiin ♡_♡
  rouskk@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Uusi lukija, nimellä Essi.
  Joululahjaksi toivoisin pyyhesettiä sekä guessin korviksia :)

  esqq@suomi24.fi

  VastaaPoista
 62. Vanha lukija Eijapm, luen nykyään Bloglovinissa sun blogia? Kelpaanko mukaan?
  Joululahjaksi toivoisin uutta autoa, paaaljon rahaa ja uutta lämmintä minkkiturkkia... Not! Oikeasti olis ihana jos saisi jonkun kivan hoitolahjakortin! :D

  nailsnmore.byeija@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän arvontaan täytyy tosiaan olla julkinen lukija GFC:n kautta. :)

   Poista
 63. Vanha lukija Bloglovinin kautta, mutta uusi lukija Google käyttäjäraadin kautta. Petra T/Kahlaaja.

  Tänä vuonna joulu menee hieman ohi, mutta ilen toivonut joululahjaksi lahjakortteja. Toivon myös mahdollisimman kivutonta joulua :D

  petra.j.tuominen(a) gmail.com

  VastaaPoista
 64. Uusi lukija Linda Jaarinen :)
  Joululahjaksi uusia lakkoja ja kaikkea niihin liittyvää (vasta just hurahtanut) ;)
  linda.jaarinen@gmail.com

  VastaaPoista
 65. uusi lukija olen :) hmm.. toivon varmaan nuo uudet espritin ugit jotka tuolla sokoksen puolella oon nähnyt, ihanan pehmosat ja myös hinta laatu suhde on okei :)!

  linda44@windowslive.com

  VastaaPoista
 66. Olen uusi lukija. Toivon joululahjaksi leimailuvälineet.
  janita.suominen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 67. Ihana arvonta. Seuraan blogiasi nimellä leben ja olen vanha lukijasi. Toivon joululahjaksi uutta kameraa. Sormet ja varpaat ristissä toivon sen saavani. =)

  Kahdella arvalla arvonnassa mukana siis.

  Ihanaa joulun odotusta toivottaen,
  leben / meikki_monsteri@luukku. com

  VastaaPoista
 68. Uusi julkinen lukija Maria ilmottautuu! (: Joululahjaksi toivon pölynimuria, sellaista pölypussitonta superkonetta :D Taitaa olla vähän turhan kallis haave, joten toinen toive on lahjakortti Seppälään :) nanzucka(a)gmail.com

  VastaaPoista
 69. Olen "vanha" lukijasi Maati ja joululahjaksi toivon tietysti kynsilakkoja! Kuinkas muutenkaan :-)

  maatilakkaa@gmail.com

  VastaaPoista
 70. Googlen kautta olen lukija ja olen ollut jo ennen tätä arvontaa, eli 2 arpaa kiitos. :) Lahjaksi toivoisin sellaista kosmetiikkaa, jota en ole vielä kokeillut :) Aivan upea pakinto sinulla täällä!
  Ja sähköposti: dazzlingglowblog@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Uusi lukija. Ihastellen katselen luomukisasi ja toivon joululahjaksi terveyttä.
  virpipelttari@gmail.com

  VastaaPoista
 72. Vanha lukija nimellä annuli ilmoittautuupi mukaan upeaan arvontaan :)

  annu.hilla ät luukku.com

  VastaaPoista
 73. Huiii, vielä ehtii! :D Olen siis vanha lukija nimimerkillä Anniina. S.posti: naildesignblog@wippies.fi
  Joululahjaksi toivon, että meidän perheellä olisi ihana ja rauhallinen joulu. Tänä vuonna en siis ole ollenkaan toivonut mitään materialistista, vaikka edellisinä vuosina olen aina toivonut kynsijuttuja tai esim. Iittalan astioita. :) Mulla on ollut ihan erilainen joulufiilis tänä vuonna, sillä en ole keskittynyt lahjoihin ollenkaan, vaan vain siihen, että kotona olisi kiva joulutunnelma ja siihen, mitä me jouluna syödään! :D

  VastaaPoista