8.12.2013

Tuunausta hölynpölyllä?

Tämä on ihan vain tällänen lyhkänen postaus. Tuunasin tuon mun China Glazen Deviantly Daringin holopölyllä. Mä en tykänny ku Deviantly Daring on semmonen (huono)duochrome ja siveltimen jäljetkin jää herkästi näkyviin. Eipä ole enää! Idea alunperin on lähtenyt 40 kynttä blogista. En saanut kuvaan ikuistettua koko efektiä, sillä jouduin turvautumaan ihan vaan lamppujen valoon, aurinkoa ei täällä ole näkynyt. Lisäksi holopölyä täytys varmaan laittaa vielä vähän lisääkin, jotta efekti ois voimakkaampi, riippuen vähän mistä tykkää. Nythän efekti on vähän tuommonen scattered holo eikä suinkaan lineaarinen. Mua vähän kutittelis lisätä tuonne lakan sekaan myös vähän isompaa holohippua sillä mulla yks sinivihreä holo jo löytyy. Täytyy katsoa jos uskallan kokeilla. ;)

12 kommenttia:

 1. Mä oon tehnyt saman tempun omalle DD:lle. Ja samasta syystä. :D

  VastaaPoista
 2. Ja siitähän tuli supernätti!!

  VastaaPoista
 3. Taidampa matkia, itselläkin kun tuo DD jää käyttämättä juurikin tuon raidoittumisen vuoksi, josko sekin pääsisi pienen tuunauksen jälkeen useammin käyttöön! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olin tätä lakkaa jo myymässä mutta annoin vielä mahdollisuuden. :) Kannatti.

   Poista
 4. Aivan ihana tää sunkin versio tästä. Tosi sievä näin scattered-holonakin. Toi isompi holohippunen sopisi kyllä myös joukkoon. :)

  VastaaPoista