6.12.2013

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Kerrankin ajoissa liikkeellä eli hyvä minä! Oikein hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille lukijoille! Mulla on ollut tapana tehdä Itsenäisyyspäiväksi aina kynnet, joissa on vähän sinistä. Edellisten vuosien Itsenäisyyspäivän tai muutoin siihen sopivat kynnet löydätte Itsenäisyyspäivä-tagin takaa oikeasta sivupalkista tai klikkaamalla tästä.

Mulla oli useampiaki ajatuksia Itsenäisyyspäivän kynsiksi. Se oli ainakin varmaa, että minkään sortin lippuja mun kynsillä ei nähdä. En vain tykkää. Yksi ajatus ois ollu yhdistää, joka kynteen vähän eri tekniikoita. Päädyin ensimmäisen kynnen jälkeen kuitenki näihin. Harvemmin tulee semmosia "Oho, wau!" -fiiliksiä kynsien laiton aikana. Harvoin siis yllätän itsenikin. :D Alle räpelsin ihan ensimmäisenä kerroksen Sally Hansenin Diamondsia, sitte löysin itseni tekemästä valkoista liukuväriä ja lisäsin liukuväriin kimalletta. Melko turha vaihe, sillä loppupeleissä tuo liukuväri ei tuolta alta juurikaan näy. :D Sitten lätkin koristeluteippejä kynsille ja aloin töpötellä sinistä China Glazen Blue Years Eveä teippien päälle varovasti. Wau -fiilis tuli sillä kohtaa, kun vetelin teippejä kynsiltä pois. En mä osannu ajatella, että nämä onnistuis näin hyvin. Wau-fiilis tosin katosi sillä kohtaa kun muista kynsistä piti saada samanlaiset ja noh... se ei sujunut ihan leikiten. Vasemmalla kädellä töpöttely ei sujunu lainkaan tällä kertaa. Rajasta tuli todella epäsiisti joten peitin sen sitten vielä lisäglitterillä. :D

Mua harmittaa aika kovasti, että nämä kuvat ei onnistuneet niin hyvin kun oisin halunnut, sillä kynnet oli kuitenkin mun mielestä yllättävänkin kivat. Täällä vanhemmilla kun ei ole mitään hyviä valoja, joita käyttää kuvauksessa sisällä. Kuvat on kuvattu harmaassa ja lumisateisessa säässä ulkona. Kuvat ovat siis aika sinertäviä muokkauksesta huolimatta, sopinee tosin teemaan. Äidille tein kanssa kynnet täksi päiväksi, mutta niistä saatte postauksen huomenna. :) Ei liikaa makeaa mahan täydeltä.
Käytin näissä:

 • Sally Hansen Diamonds (alla)
 • China Glaze White On White (liukuväri sinisen alla/koko kynnellä)
 • China Glaze Frosty (tuomassa kimallusta valkoisen päälle)
 • China Glaze Fairy Dust (sinisen alla, valkoisten päällä)
 • China Glaze Blue Year's Eve (vinokärki)
 • Models Own Juicy Jules (rajaus)
 • Koristeluteippi
 • Sivellin

Itse seuraan tässä samalla postauksia kirjotellessa Itsenäisyyspäivän juhlia telkkarista. Se on myös yksi jokavuotinen perinne, vaikka toisinaan niitä seuratessa tylsistyy kuoliaaksi. Mitenkäs te vietätte Itsenäisyyspäivää?


12 kommenttia:

 1. Kyllä näidenkin kuvien perusteella kynnet näyttää hurjan hyviltä ♡

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet!! Itseltä jäi tänä vuonna teemaan sopivat kynnet tekemättä, kun töitä on tänään ja loppu viikonloppukin. Mutta saunottu on, syöty hyvin ja katseltu "Linnan" juhlia myöskin.. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi nätit! Olisinpa itsekin jaksanut laittaa itsenäisyyspäiväkynnet.

  VastaaPoista