7.12.2013

Sinihopeaa!

Äidille tehtiin tottakai myös Itsenäisyyspäiväksi kynnet. Mä olin haalinut mukaan kaikki mun kokoelman siniset, valkoiset ja hopeiset lakat. Yhtää en vielä siinä kohtaa tiennyt, mitä tekisin itselleni tai äidille. Mä pyörittelin lakkoja käsissä ja käteen vain sattui osumaan kolme hiekkalakkaa, jotka suorastaan huusi liukuväriä! Äidillä oli pienet ennakkoluulot hiekkalakkoja kohtaan, että miten hän niitä kynsillään kestää. Sanoin kuitenkin, että mikäli ei tykkää ni voidaan laittaa kyllä päällyslakkaa. Äiti tykästyi kyllä kynsiin ja päällyslakkaakaan ei ole vielä ainakaan tarvinnut laittaa. Ei ole kuulemma niin karheat sentään. Ekaa kertaa myös kokeilin leimata hiekkalakan päälle ja mulla itellä oli sitä kohtaa taas ennakkoluuloja. Mä jotenkin ajattelin, ettei leimausjäljestä tuu kovinkaan tarkkaa, mutta ainakaan nämä mun hiekkalakat ei ollu niin karheita, etteikö leimaus ois onnistunu vallan mainiosti. Me ei kuitenkaan haluttu leimoilla peittää hiekkalakkojen kauneutta, joten leimattiin vain parit tähdet nimettömiin ja peukaloihin Mimaxin Apipila 01 laatasta.

Tein kynnet kuvaamista edellisenä päivänä ja vasta kuvista huomasin, että nimettömälle on tainnut jotain sattua, kun sieltä näkyy kynsi läpi tai sitten se on kerännyt jotain roskaa itteensä. En yhtään tiedä kyllä, sillä mä en tuota paljain silmin kyllä nähnyt. :D Saattaa tietysti olla joku epämääräinen heijastuskin.
Näissä kynsissä käytin:


 • Golden Rose Holiday 51 (juuressa)
 • Golden Rose Holiday 55 (keskellä)
 • Kiko Sugarmat 644 (kärjessä)
 • Sininen Konadin leimausväri
 • Apipila 01 by Mimax leimauslaatta

4 kommenttia:

 1. Onpas hienot! Itse en ole vielä uskaltanut kokeilla hiekkalakoilla liukuvärjäystä, ehkä mä tässä joku päivä voisin kokeilla kun noin hienoa jälkeä tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Vähän ehkä haastavampaa saada noita liukumaan nätisti, mutta kaiken vaivan arvoista!

   Poista