24.12.2013

Kimalluksen lahja

Tämä tässä alapuolella on Color Clubin Gift of sparkle. EIKÖ IHANA?????


Gift of Sparkle on Color clubin 2012 julkaistusta jouluisesta kokoelmasta nimeltä Winter Affair. Mä olen tämän kokoelman suhteen hyvin hyvin hyvin myöhäisherännäinen, sillä olen tajunnut vasta nyt tarvitsevani useammankin tästä kokoelmasta. Gift of Sparkle on kuitenkin se, jonka eniten olen tahtonut. Vielä jouluna vuonna 2012 mä en ollut Color Clubin fani lainkaan. Asia on nykyään toisin. Onnistuin kuitenkin tämän Kimalluksen Lahjan saamaan vaihtareiden kautta kynsikoristekirppikseltä. Olen onnekas! Kun joulukokoelmasta on kuitenkin kyse, vaikka väri ei ehkä se perinteisin joululakka olekaan, ni pitihän näistä joulukynnet tehdä! Lumihiutaleet kehiin!Nämä kaks ekaa kuvaa oon ottanut light boxissa. Tulee koristelut vähän paremmin esiin näissä. Jälkimmäiset taas otin suoraan valon alla, jotta sain tuon lakan kimalluksen tulemaan paremmin esiin. Koristelut sitten taas ei jälkimmäisissä kuvissa ihan niin selvästi erotu. Lakka on kuitenkin ihan superkimaltava! Hirmumäärä kuvia koska lakka nyt vaan on ihana. :D
Näissä käytin:

 • Color Club Gift of Sparkle
 • Lumihiutale siirtokuvat (Adeninalta)
 • Neonniitit
 • Alus- ja päällyslakka


*Postaus on ajastettu, en suinkaan roiku aattona koneella. :) Menkäähän tekin viettämään aikaa läheistenne kanssa, niin aion itse ainakin tehdä! Hyvää Joulua! :)

8 kommenttia:

 1. Uuuu mikä lakka, very nice! Ja hienot kynnet tottahan toki!:) Ja sinnekkin myös hyvät joulut:)

  VastaaPoista
 2. Vau, miten nätti lakka. Ihana lakkaus 😊

  VastaaPoista
 3. Mä oon kanssa jo hyvän tovin mietiskellyt Gift Of Sparklen hankkimista ja yhä se on jäänyt, vaikkakin hyvältä taas näyttää kuvissa. Pitäisköhän sittenkin...? ;)

  Hyvää Tapaninpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä! Livenä on mun makuun vieläkin hienompi. :)

   Poista