30.12.2013

Olevinaan pikalakkaukset

Tapaninpäivänä piti anoppilaan kyläilemään ja tein edellisenä iltana sitte vielä uudet kynnet. En tahtonu aaton kynsillä enää mennä. Aikaa kun kerrankin on niin miksipä ei vaihtaisi lakkoja vaikka joka päivä. :) Suunnitelma oli yksinkertainen ja aattelin, että äkkiäkös mä nämä teen. Ihan niin nopeasti kaikki ei sujunu sillä kerroksia lakkauksiin tuli kumminkin aika paljon ja kuivumistakin sai odotella.

So Blue Without You ja Your Present Required
Sonnelassa oli tehty ranskalainen käyttäen koristeena tuota China Glazen Your Present Requiredia ja mä aattelin lähteä samalle linjalle. En vaan halunnut valkoista vaan käytin tuota samassa Happy Holiglaze kokoelmassa julkaistua So Blue Without You lakkaa valkoisen sijasta. Mun ranskis oli myös suora vinon sijaan. Oon ison osan kyllä tuosta Happy Holiglaze kokoelmasta hankkinut, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Nämä Chinan joulukokoelmat on aina niin ihania!

Pahoittelut mössökuvista, huomasin vasta koneella, etten onnistunu kuvissa sitten alkuunkaan ja kynnet ehdin jo poistaa. Koitetaan siis elää asian kanssa. :)
Kynsissä käytin:

 • Essie Sugar Daddy
 • China Glaze Wireless Holographic Top Coat
 • China Glaze So Blue Without You (kärjet)
 • China Glaze Your Present Required (rajaus)
 • Alus- ja päällyslakat8 kommenttia:

 1. Ovatpas kauniin näköiset! Haluaisin kokeilla tehdä ranskalaisen manikyyrin punaisilla kärjillä ja jollain glitter-rajauksella :)

  VastaaPoista
 2. Kaikki on näköjään aattokynsien jälkeen halunnut tehdä samalla mallilla!:D Mulla oli tällaiset pinkkivioletit versiot ja näinpä jossakin toiset siniset;) Mutta kivathan nää on!

  VastaaPoista
 3. On kyl ihanat kynnet :) Ite teen eniten ranskiksia niin että rajaan jollain ihanalla glitterillä..

  VastaaPoista