18.12.2013

Pinkistä talviseksi

Teki jostain syystä pinkkiä mieli, mutta samaan aikaan kuitenkin kutisi päässä ajatus, että haluan tehdä jotain jouluun ja talveen sopivaa. Mä kävin joku aika sitten lakkoja läpi ja käteen eksyi Essien Madison Ave-hue niminen lakka. Lakka ei ollut vielä päässyt kynsille, vaikka olikin laatikossa jo jonkin aikaa majaillut. Mulla on aika pahat ennakkoluulot Essien lakkoja kohtaan, sillä suurin osa mun omista kokemuksista ko. merkin lakoista on olleet huonoja. Enimmäkseen moni näistä on ollut peittävyydeltään karmeita ja läpikuultavista sitten taas hyvin raidoittuvia. Esimerkkinä sanottakoon vaikkapa Tour De Finance, jonka läpi kuultaa kärjet vielä neljännenkin kerroksen jälkeen. Neljä kerrosta on vain liikaa, ellei lakka ole jotain järisyttävän kaunista.


Tämä Madison Ave-hue on kuitenkin poikkeus karmeisiin kokemuksiini. Tämä lakkahan on loistava! Levittyy kuin unelma, eikä peittävyyteenkään tarvittu kuin kaksi kerrosta. Lakka myös siivoutuu kynsinauhoilta pois kuin itsestään. Lisäksi lakka on älyttömän kaunis ja kuivuu kiiltäväksi! TYKKÄÄN! Mä en halunnu tätä kokonaan peittää joten töpöttelin kärkeen vaan paria glitteriä ja talvea tuomaan valkoiset leimat. Leimojen keskelle laitoin Ebaysta bongaamiani neonniittejä. Laitan tähän huonolaatuisen perunakuvan noista niiteistä. Kuva peräisin instagrammistani. :)


Käytin näissä:

 • Essie Madison Ave-hue
 • China Glaze Pom Pom
 • Flormar GL02
 • Konadin valkoinen leimauslakka
 • Konad m59 leimauslaatta
 • Pinkit, pienet ja pyöreät neonniitit

12 kommenttia:

 1. Ompa söpöt! Kyllä neljä kerrosta on jo vähä liikaa. Mun omistamani Essiet on kyllä ollu suht peittäviä, Bikini So Teeny ikuisuusrakkauslakka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitänee tuo Bikini so teeny kyllä hankkia kokeiluun. Sen värinen laadukas lakka vielä puuttuis. :)

   Poista
 2. Voiko olla ihanampaa väriä? aah<3 sydän sulaa:D ihanat lumiset, vaikka vaaleanpunaiset;)

  VastaaPoista
 3. Hirmu nätit, tykkään kovasti! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana pinkki väri ja tuo lumihiutaleleima kyllä toimii aina!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille mukavista kommenteista! Kiva ku näistä on tykkäilty. Tykkäilen itsekin! :)

  VastaaPoista