5.7.2012

Ensimmäinen glittersandwich!

Oon pitkään tahtonut kokeilla glittersandwichiksi kutsuttua koristelutapaa, mutta mulla ei ole ollut oikeanlaista glitteriä siihen. Halusin siis käyttää moniväristä glitteriä enkä yksiväristä, vaikka se toki onnistuisi silläkin. Nyt oli kuitenkin Seinäjoen Seppälään tullut Wet n wildin Party of five glitters, joten tiesin sen heti nähdessäni, että tuo on pakko saada ja että tänään tehdään voileipää! Pohjalla käytin Keskiseltä ostamaani W7 19 Baby pink, joka on tommonen possunvaaleanpunainen cremelakka. Sen päälle sitten kaksi kerrosta glitteriä ja sitten koko komeus kuorrutetaan kerroksella Nfu Ohn nro 08. :) Tarkemmat ohjeet löytyy Sonnelasta, jotka itsekin lukaisin läpi ennen näiden kynsien tekoa. :)

Tässä käytetyt lakat


Tässä lakat ja kynnet

Tässä toinen käsi.

Sitten vielä molempia käsiä

Täytyy kyllä sanoa että nää on aivan ihanat kynnet ja oonkin pitänyt näitä nyt useamman päivän!
Tämä kuva meinas vallan unohtua postauksesta. Ensimmäisessä vasemmalta katsottuna on tuo W7 pinkki lakka jonka päällä Party of five glitter ennen Nfu Ohn viimeistelevää kerrosta. Sen vieressä sitten taas on tuon Nfu Ohn kanssa. Kolmantena kokeilin samaa violetille pohjalle ja neljäntenä valkoiselle pohjalle. Toiseksi viimeisenä sitten taas on valkoisella pohjalla turkoosia pientä glitterlakkaa jota halusin kokeilla, mutta lopputulos ei hirveästi lämmittänyt ja viimeisenä sitten tosiaan ruskean lakan päällä. Kaikki muut tosiaan paitsi tuo ensimmäinen vasemmalta on kokeiluja tällä Glittersandwich tekniikalla.

Seuraavaksi pitäiskin varmaan ruveta miettimään millaiset kynnet tekisi laivaristeilylle Viroon! Lisäksi mulla olis odottamassa kuvat viimeaikaisista ostoksista. 

Kiinnostaako teitä muuten kuvat ostoksista? Oon ollut vähän laiskemman puoleinen niitä nyt esittelemään, mutta voin pyrkiä parannukseen! Lisäksi kiinnostaa tietää mitä olette mieltä glittersandwicheista?

Terkuin Tike :)

11 kommenttia:

 1. tosi söpöt! hihi:) näyttää tuo glitter paremmalta tuola lakkojen välissä, ku yksinään ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä todeta samaa, vaikka harakka oonki ja kimallus on must, niin jostain syystä se oli parempi tuollai piilotettuna. :D

   Poista
 2. Ostospostaukset on elämäni suola :D
  Itse ajattelin joskus kokeilla glittersandwichia, jos vain minulla on sopivia lakkoja siihen tarkoitukseen. Glitterlakkoja on ainakin, että se ei ole hidaste, vaan lähinnä se alus- ja päällyslakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joo pitäis vaan tosiaan muistaa kuvata nuo ostokset ennen ku laittaa muiden sekaan niin ei tarvi sen jälkeen arvailla: "Mitkäs näistä olikaan uusia?" :D

   Poista
  2. Itse otan yleensä heti kuvat, kun kaikki ostokset on vielä kasassa :D Paitsi joskus tulee pientä hajontaa ja sitten pitää juosta ympäri kämppää haalimassa tavaroita :P

   Poista
 3. Haaaa! Mäkin nimittäin just tein ekat sandwichit, ei vaan tullu ees oikein kuvauksen arvoiset... :D Ens kerralla valkkaan paremmat värit. Ja mäkin haluan ton glitteriwettiksen!!

  VastaaPoista
 4. Mä ainakin tykkään lukea ostopostuksia <3 kiiivaa kuolata muiden ostoksia!

  VastaaPoista