26.6.2012

Kultaista ja höyheniä

Esittelen tähän väliin hieman vanhemmat kynnet. Oon viihtynyt aika pitkään näissä boolikynsissä, eikä ole nyt tullut lakkailtua. Tänään varmaan täytyy vaihtaa, sillä hieman alkaa jo sieltä täältä repsotusta näkymään. Seuraavana sitten vähän taas tätä mulle hieman vierasta väriä eli keltaista. Kärjet on Models ownin kultaisella lakalla tehty. Alta löytyy Nfu Ohlta nudelakka (Nfu08). Leimaukset tein konadin omasta laatasta konadin keltaisella. Ihan hyvä tuo konadin keltainen leimauslakka ainakin vaalealla pohjalla. :) Näihin kynsiin en jostain syystä tykästynyt, enkä kauaa näissä viihtynyt. Ehkä se oli tuo värimaailma sitten se mitä vierastan, vaikka kultaisesta pidänkin. Sitten kuvapaljous kun sattui useampi kuva digipokkarilla onnistumaan. :)

M77

Mitäs te pidätte keltaisista tai kultaisista kynsilakoista?

Terkuin Tike

1 kommentti:

  1. Munki tulee tosi harvoin käytettyä keltasta. Jotenkin vierastan sitä kynsissä, eikä mulla toisaalta ookaan kuin kaksi keltasta lakkaa. Vaikka semmonen banaaninkeltanen ois musta kyllä nätti väri, mutta en omista sellasta. Kultaistakaan en jostain syystä paljoa käytä ja silloinkin kun käytän niin ihan vähän johonkin koristeluun. Tykkään enemmän hopeasta ja kylmistä sävyistä. :) Kultanen on liian pramea mulle. :D
    Musta nuo kynnet näyttäis ehkä paremmilta ilman leimoja, koska nuo kuviot ei oikein meinaa erottua tuolta taustalta. Kuvia on musta vähän turhan monta, niitä vois vähentää. :)

    VastaaPoista