6.7.2012

Hologrammilakat Flormarilta

Tämän piti olla ensimmäinen mun ajastettu postaus, mutta kuinkas kävikään. Ostin tänään vielä 4 uutta hololakkaa lisää joten eilen ajastettu postaus täytyi tehdä ihan uudestaan kun pitihän nuo neljä uusintakin mahduttaa samaan postaukseen. Kuitenkin mennäänpäs itse asiaan. Kävin tosiaan toissapäivänä ja tänään Tokmannilla Ilmajoella sekä Seinäjoella ja ilokseni huomasin että Flormarin hololakat oli vihdoin ja viimein rantautuneet meidänkin Tokmanneille. Hamstrasin sitten tietty kaikki värit jotka he oli laittanu esille. :D En voinut vastustaa koska hintahan on halpa 1.99e/kpl. Sitten laitetaan kuvaryöppyä tulemaan!
Tässä pullot nätisti rivissä.
Tässä tumman taustan päällä kuvattuna auringonvalossa
Tässä sitten vaaleampi tausta.
 
 Tässä varjossa kuvattuna.
Lähikuvassa 817 ja 809 joista 817 ei oo havaittavissa minkäänlaista holoa, mutta 809 on oikein kaunis vaikkakaan ei kovin voimakas holo. Missään näistä flormarin holoista ei oo odotettavissa Nfu Ohn kaltaista holoa. Sitten tuleekin se iso MUTTA vaikka näissä holo ei ole mikään mahtavin niin levittyvyys on huomattavasti parempi kuin holoilla yleensä!
Sitten seuraavat lakat. Näistä 807 on aika turha ostos holonsa puolesta, sillä sitä ei tästä lakasta löydy, enkä tiedä miten tämä lakka on päätynyt edes holographic-kokoelmaan. Kaunis lakkahan se noin muuten on mutta ei tosiaan holo. 808 on mun ihan lemppari! Se on tuommoinen hopeahko jossa on häivähdys jotain roosaa. :)
Tässä kuvassa kaikista sävyistä löytyy holoefekti, vaikkakaan ei taas mikään hirmuinen. Edellisen kuvan 808iin verrattuna tämä 814 on huomattavasti hopeisempi. :)
Nämä sävyt taas kuuluvat siihen kategoriaan että holoja ei näistä lakoista löydy vaikka samaisesta Holographic-kokoelmasta nämäkin löytyy. Ostin nämä ihan vain nätin sävynsä takia. :)


Miltäs Flormarin holot vaikuttaa teidän silmäänne? 

Itse voin ainakin todeta että 807, 819, 821 ja 817 on enemmänkin jonkin sortin shimmerlakkoja tai muita lakkoja, eikä lainkaan holoja. Kauniita sävyjä ovat kaikki mutta eniten holomaisuutta löytyy lakasta nro 808 tai 814 ja sitten hyvänä kolmosina tulee 802, 805, 810 ja 809. Mutta nämähän ei mitenkään vedä vertoja esim. Nfu Ohn hololakoille sillä efekti on aika heikko, levittyvyys tosin huomattavasti parempi. :) Kauniita sävyjä kyllä kaikki ja tykkään näistä, mutta ei kannata kovin ihmeitä odotella tuon holoefektin suhteen. :)


Terkuin Tike

6 kommenttia:

 1. Tämä olikin hyödyllinen postaus! nyt tiedän mitkä on "kunnolisia" hololakkoja. täytyy joku päivä näitä mennä metsästämään!aika jännä kun noi jotkut on tollasia pelkiä shimmer lakkoja miks ne holo kokoelmaan tungettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa että tästä on muille hyötyä! :) Tässähän ei tosiaan ihan kaikki sävyt ole. Oon bongannut muiden kuvien perusteella että myös sävyt 811 ja 801 sisältäs sen holoefektin. :)

   Poista
 2. 814 ja 808 on kivoja :) Ne voisin ottaa itsellenikin.

  VastaaPoista
 3. Kiitti munkin puolesta, todella hyödyllinen postaus! Ei tule ostettua noita joissa lakka ei oo milläänlailla holoa. :)

  VastaaPoista
 4. Noi on yllätyshyviä lakkoja. Tämä on sentään Suomi niin en itsekään heti uskonut halvalla hyvää saavani. Mutta kerros miten sä saat noi numerot tuonne kuviin noin hienosti??

  anniesanoo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Picasalla oon ne laittanut sinne. :) Picasa on googlen ilmaisohjelma ja siellä on semmonen tekstityökalu.

   Poista