26.7.2012

Turkoosia ihanuutta

Kuvia selatessa törmäsin turkooseihin kynsiin, jotka jokin aika sitten jo olen tehnyt ja vallan unohtanut enkä siis esitellyt teille. Näissä kynsissä on alla Miyon lakka nimeltä Grape jonka voitin Miyo Suomi-facebook sivun arvonnassa. Kimaltava lakka on Wild and Mildin Ghost, joka sopii älyttömän hyvin turkoosin lakan päälle. Halusin jättää tuota Miyon omaa väriä vähän näkyviin joten jätin nimettömät ilman glitterkerrosta ja laitoin water decals perhoset niihin, lisänä myös muutamia glittereitä. :)Oletteko kokeilleet Miyon lakkoja ja jos olette niin mitä olette niistä pitäneet? Itse olen ollut tyytyväinen. Multa löytyy tämän turkoosin lisäksi siis kaikki Miyon tuoksulakat ja kaikki näistä kuivuvat ripeästi ja hyvin, ainoastaan muutamassa tuoksussa olisi vähän toivomisen varaa. Myös peittävyys osassa tuoksulakkoja ei ole paras mahdollinen.

Tässä vielä kuva tämänhetkisistä Miyon lakoistani:

Vasemmalta oikealle: Grape, Tropicana, Papaya/Mango, Lilac, Rasperry ja Orange.

Terkuin Tike

5 kommenttia:

 1. Minulla on vain MIYO:n tuoksulakkoja, mutta tuo Lilac puuttuu, koska se ei iskenyt :D

  Huomasin saman, että ne kaikki ei peitä kunnolla, mutta tuoksuista pidän :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muiden tuoksuista oon kyllä pitänyt, mutta tuo Lilac on jotenkin ihan kummallinen. :D Tropicanaa taas en ole haistanut vielä yksittäin, sillä kiekolla mulla on nuo kaikki vierekkäin ja se hajujen sekamelska on ihan hirveä!

   Poista
 2. Tosi ihanan väriset! Mulla ei ole yhtään Miyon lakkaa, mutta pitää varmaan kokeilla :) (Sit kun mun ostolakko päättyy)
  Oonkin miettinyt, miltä toi Ghost näyttää, kun se on pullossa niin jännän näköinen, mutta eipä kyllä ole kovin kummoinen. Aika perus glitterhomma :D

  VastaaPoista