16.7.2012

Geelikynnet kaverille pitkän tauon jälkeen.

Mulla on ollut lähes vuoden tauko geelikynsien tai ylipäätään rakennekynsien teosta. Koin viimeksi pienen kyllästymisen ja en oo sen koommin omiin kynsiin laittanutkaan. Omat kynnet on tällä hetkellä sen verran pitkätkin että ehkä suoranaista tarvettakaan ole. Ajattelin kuitenkin että varmaan ennen koulun alkua oman kynnen geelaus olis tehtävä jos haluan tämän pituuden säilyttää sillä koulussa kynnet on käsityöalalla erittäin kovalla!

Verestin vähän muistoja geelikynsien maailmassa ja kattelin muutamia tutoriaaleja ja luin vinkkejä ja muuta. Uskaltauduin siis tosiaan kaverille kokeilemaan geelikynsiä. :) Painotin kyllä hänelle, että en ole mikään ammattilainen näissä hommissa ja kynsien tekeminen voi kestää 5-6 h koska harjoittelen tosiaan vasta. Kynsien tekoon meni loppupeleissä tauot mukaan laskettuna n. 6h ja tein kynnet muoteilla. Seuraavalla kerralla kokeilen kyllä tehdä tipeillä jos ne olisivat nopeammat tehdä. Kynsiin laitettiin kärkeen mustaa geeliä ja rajalle violetteja paljetteja sekä strassit kaverin toiveiden perusteella. 

Harmi kun en hoksannut ottaa ennen ja jälkeen kuvia sillä kaverin kynnet olivat todella lyhyet joten erohan on tietysti aika huima. :) Pahoittelen että kuvat on vähän huonoja ja hämäriä mutta loppui päivänvalo ja musta väri on muutenkin hankala kuvattava. Täydellisethän nämä kynnet ei ole, mutta on ne onneksi jo pysyneet lähes viikon sillä viime maanantaina 9.7 ne laitoin ja tänään 15.7 eivät ole ilmeisesti vielä ilmaantuneetkaan vaikka sitä pelkäsinkin ja pelkään edelleen. :DPalautettahan saa tottakai antaa, vaikka en tiedä miten paljon noista kuvista oikeasti mitään näkee, sillä kuvat näyttää kynsissä mm. jotain laikkuja joita ei paljaalla silmällä nähnyt ollenkaan, kuvat on kuvattu tosiaan lähes pimeässä joten sinne on ilmestynyt jotain mitä siellä ei tosiaankaan ole. Kaveri on ollut erittäin tyytyväinen kynsiinsä. Kynsinauhaöljy siellä myös kiiltelee että geeliä tosiaan ei ole iholla. :)

Terkuin Tike

Ps. Ihan vain tiedoksi palautetta antaville. Palautetta voi antaa monella tapaa ja rakentava kritiikki on erittäin tervetullutta ja suotavaa kunhan sen osaa esittää asiallisesti haukkumatta. :)


10 kommenttia:

 1. aikamoiset.. melko rumasti näkyy reunoilta tuo oman kynnenväri/pinta..en tiiä millä geelillä saa tollaisen pinnan aikaan, ihan ku oisit sutaissu kynsilakalla, noin raidallisii ja valkosii en oo koskaan nähny.. ja loppuviilauksesta et vissiin ole myöskään kuullut? tai sitten tuo muhkuraisuuden näkö johtuu tuosta järkyttävästä geelauksesta.. itse en ikinä lähtisi tuollaisia toiselle tekemään.. tsemppiä harjoitteluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin jos olisit postauksen lukenut niin tietäisit myöskin miksi näin. :)

   Poista
 2. Huomasin saman ilmiön, että kuvissä geeleissä näkyy joitain kummallisia vaaleita laikkuja, mitä ei ainakaan paljaalla silmällä kynsillä erota ja kynnet näyttää jotenkin epäterveen värisiltäkin, siis omat kynnet omissa kuvissani. En tiedä, heijastuuko salamavalo jotenkin geeleissä aiheuttaen tän efektin, vai mistä johtuu. Mystistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja varmasti tuo pimeässä kuvaus ei ainakaan auttanut asiaa :D Tosiaan oli yllättävän nätti lopputulos pitkän tauon jälkeen ja kuva ei anna ollenkaan tälle oikeutta. Ovat myös pysyneet hurjasta kasvuvauhdista huolimatta pitkään. Kaverilla oli kasvurajaa jo viikon jälkeen lähes 2mm!!

   Poista
  2. ...hehhehee... Ei taida joo pimeä paljon auttaa, ainakaan tummissa kynsissä. ;D
   Nätti on lopputulos. Melko hurja kasvu tosiaan. Hyvä, jos mulla kuukaudessakaan tulee kahta milliä. Kadehdittavaa!!! =)

   Poista
  3. Kateeksi käy noin nopea kasvu kyllä! Miinusta toki siitä että kaverin kynnet on myös ohuet eli kasvusta ei oo mitään hyötyä ku eivät pysy pitkänä. :(

   Poista
 3. Ei se pituuskasvu tosiaan paljon ilahduta, jos siitä hyvästä kynnet on heikot... =(
  Mulla kesäaikaan kynnet pyrähtää kasvuun, veikkaan, että auringolla on osuutensa asiaan, mutta talvella kasvu taas tyrehtyy entisestään ja kuivuus aiheuttaa vakavia vaurioita. Saa nähdä, miten ensi talvena käy, kun nyt on geelit ollut vasta tammikuusta. =)

  VastaaPoista
 4. En ymmärrä näitä huonoja kommentteja koska nuo kynnet on ihanat!

  VastaaPoista