14.7.2012

Glitteroksennus toisinto

Oltiin menossa laivalla ostoreissulle Viroon ja piti tehdä kauniit kynnet sinne. Pohdinkin näitä aikani. Sitten tuli mieleen aiemmin tehdyt geelikynnet, joista moni mm. facebookissa kysellyt miten ne on tehty ja harmittelivat kun olivatkin geelikynnet eikä lakkaukset. Tässä nyt kuitenkin samaiset kynnet ihan vaan kynsilakoin ja hilein tehtynä. Geelikynnet löydät TÄÄLTÄ.

Joku tarkkasilmäinen nyt ehkä huomaakin, että kynteni ovat lyhyemmät kuin viimeksi. :) Rohkaistuin viimein ja viilasin kynteni uuteen neliöisempään muotoon, mistä itse niin kovin oon aina tykännyt, mutta jostain syystä mun kynnet menee aina poikki jos poikkean normaalista viilausmallista. Nyt on kuitenkin ollut viime aikoina yllättävän kestävät kynnet joten toivon että nämä kestäisi tällä uudella mallilla! Kynnet ovat siis täysin omat, pohjalla ei ole rakennekynttä. :)
Näissä kynsissä on käytetty ainoastaan kirkasta lakkaa, erilaisia hileitä sekä pikakuivattavaa päällyslakkaa. :) Vähin tarpein saa siis näyttävääkin jälkeä aikaiseksi. Nämä on oikein auringonpalvojan kynnet sillä säihke on melkoinen!


 Nyt tuli kuvia aika hurja määrä, mutta laitoin suuren osan ihan pieneksi joten ne ei vie ihan hirveesti tilaa, mutta ne jotka haluaa nähdä enemmän kuvia niin heille siihen jää mahdollisuus. :)

Mitäs pidätte glitteristä? Voiko glitteriä olla liikaa?

Terkuin Tike

10 kommenttia:

 1. Glittereitä ei voi olla liikaa! :D Aivan ihanat kynnet, täytyykin joskus toteuttaa tämmöiset itselle! Ei varmaan jää huomaamatta muiltakaan ihmisiltä, on sen verran bling! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Mäkin haluan tuollaisia isoja hex glittereitä!:) :O

  VastaaPoista
 3. AAH! Ihanat 8) Glitteriä ei koskaan voi olla liikaa!

  VastaaPoista
 4. Kertakaikkaan ihanat kynnet, ei voi muuta sanoa ♥ Oi että! Ja niin, glitteriä ei voi tietenkään olla koskaan liikaa mitä kynsiin tulee 8)

  VastaaPoista
 5. Ja hetkinen siis, ootko ihan sormipelin laittanu nuo glitterit noihin, vai mitä apuvälineitä käytit? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alla on tosiaan vinosti glitterdustia semmosena hologrammihopeisena ja sen laitoin semmosella viuhkasiveltimellä. Sitten uusi kerros kirkasta ja dotting toolilla nuo isommat hileet tohon järjestelty purkeista randomisti sinne tänne. :D

   Poista
 6. Vau, nämä on kertakaikkisesti upeat. Ihan mielettömän kauniit siis :)

  VastaaPoista
 7. Vau, nämä on kertakaikkisesti upeat. Ihan mielettömän kauniit siis :)

  VastaaPoista