29.2.2016

Klassinen ranskalainen manteli


Pikapostaus uusimmista rakennekynsistä. Päädyin siis huoltamaan taas omat kynnet, kun kasvua alkoi olla jo ihan liikaa. Päädyin tällä kertaa ihan tämmöseen klassiseen ranskalaiseen manikyyriin. Mä en juurikaan ranskalaista oo omiin kynsiin tehnyt, mutta aattelin, että se toimis varmasti ihan hyvin myös kynsilakan alla. Halusin myös alkuun ihailla tekeleitä ihan ilman kynsilakkaa joten liimasin myös timanttirivin näihin. Timantit on ihan aitoja Swarovskin kristallistrasseja ja liima on Mosaicin. Pysyy kuin tauti!

Antakaa armoa tuolle alemmalle kädelle, se on kuitenkin vasemmalla kädellä tehty, eikä siksi täydellinen. :D

Nude geeli on tällä kertaa Mosaicin Blushia ja valkoinen on Snow White geelimaali. Valkoiseen geelimaalin päälle sipaisin myös hivenen valkoista Stardust glitteriä, jossa on hento sininen hohto. En valitettavasti onnistunut tallentamaan tuota hohtoa kuviin. Koska kynnet on melkoisen simppelit, niin halusin tehdä pienen yllätyksen kynsien alapinnalle. Sieltä löytyykin Baehrin hopeinen glittergeeli. En mitään väripommia halunnut kynsien allekaan, ettei se vahingossakaan kuultaisi ranskiksesta läpi. Tykkään ihan hirveesti! Yllätin ihan itsenikin sillä miten paljon tästä ranskiksesta tykkään. Yleensä en nimittäin niin välitä.


5 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kynnet! Kyllä tuo hohde näkyy kynsistä joissain kuvissa ja mä huomasin heti, ettei tää ole ihan perusranskis. Mä tykkään kovasti ranskalaisista manikyyreistä ja erityisesti tällaisista, joissa raja on näin kaareva. Kristallit näyttää tosi kauniilta ja näissä ja tuo hopeinen glittergeeli on hauska idea kynsien takusissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ite kanssa tykkään juuri kaarevista ranskalaisista. Tekee sormista vielä siromman näköiset.

   Poista
 2. Mä teen myöskin ite geelikynsiä, mutta mä en saa niistä kauhean kestäviä. En tiiä onko vika tekijässä vai geeleissä :D Reilu puoli vuotta oon niitä ite väsäilly ja myönnän etten mikää huippuhyvä niiden kanssa oo. Kauanko sulla pysyy noi geelit hyvänä ennenku joudut huoltamaan niitä? Ja oisko sulla suositella mitään tosi hyviä ja kestäviä geelejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynsiä näkemättä on vähän haastava sanoa, missä voisi mennä pieleen. Kynnet voi ilmaantua/irtoilla tosi monesta syystä (huonot pohjatyöt, huono rakenne, huonot/vääränlaiset geelit ja tietysti se ettei kaikilla vain pysy). Mulla itelläni kynnet pysyy ilmaantumatta melko pitkään että noin 4-5 viikkoakin voi mennä, mutta kasvuraja alkaa silloin olemaan jo melkoinen. Itse käytän tosiaan Mosaic Nail Systemsin geelejä ja näillä mä oon saanut pysymään kyllä hyvin. Oon käyttänyt myös Cesars Secretin geelejä (Cesarsshopista) ja ne oli kans ihan ok, mutta tykästyin kuitenkin enemmän Mosaiciin laajemman valikoiman ja edullisemman hinnan takia. Jos haluat laittaa vaikka kuvia kynsistä tai lisäkysymyksiä niin vastaan kyllä ihan mielelläni sähköpostitse ja yritän auttaa sen minkä osaan thulianinwonderland@gmail.com :)

   Poista
  2. Kiitos paljon vastauksesta! :) Mulla tosiaan nuo kynnet pysyy vaan 1-2 viikkoa ja sen jälkee irtoilevat. Mä taijan koittaa noita sun suosittelemia geelejä ja jatkan harjoittelua ja jos sen jälkeen ei vieläkään pysy paria viikkoa kauempaa niin sitten ruvetaan vaikka pohdiskelemaan että missä vika :)

   Poista