28.2.2016

Nysäkynnet: Mustaa ja nudeglitteriäViimein ollaan postaussarjan viimeisessä osassa. Toivottavasti edes joku on saanut hieman inspiraatiota omien kynsien lakkailuun. Vihjasin aiemmassa nysäkynsipostauksessa, että nämä kynnet muistuttavat hieman edellisiä. Näissä kynsissä on myös pohjalla tumma lähes musta hienojakoista glitteriä sisältävä lakka. Halusin kuitenkin koristella nämäkin glitterkärjillä, mutta halusin vähän demonstroida, miltä isompi glitterlakka näyttää lyhyillä kynsillä. Mä henkilökohtaisesti en niin välitä isommista glittereistä lyhyillä kynsillä koska ne jää jotenkin todella herkästi törröttelemään pitkin reunoja ja vielä kynnen pintaakin. Glitteriä tulee helposti laitettua liikaa, jolloin lopputulos saattaa näyttää sotkuiselta. Lisäksi mitä kaarevammat kynnet, sen enemmän isoimpien glittereiden reunat jää väkisinkin törröttämään vielä päällyslakankin jälkeen.

Näissä kynsissä pohjalla on Esscencen Headphones on! Ihana tummanharmaa lakka reilulla määrällä glitteriä. Vaikka lakka on suht paksua, niin levitettyä sain Essencen mahtavalla sudilla ihan näppärästi. Peittävyys lyhyissä kynsissä saavutettiin kahdella kerroksella. Glitter kynsissä on myös Essenceä sävynä Truth or Dare?

Jatkossa ei tosiaan nysäkynnet otsikolla postauksia tule, mutta tulen käyttämään myös myöhemmissä lyhyiden kynsien postauksissa nysäkynnet tagia. Löydätte siis jatkossakin lakkauksia tehtynä lyhyille kynsille. :)

5 kommenttia: