1.2.2016

Violetti vinoranskalainen


Tuli aika huoltaa rakennekynnet. Muistatte varmaan ne hillittömän pitkät? Vajaassa neljässä viikossa kasvu ollut melkoista, joten huolto oli jo ihan pakko tehdä tai kynnet alkais kohta irrota ihan itsestään. Latasinkin Instagramiin kuvan ennen huoltoa olevasta tilanteesta ja siitä miten hyvin Mosaicin tuotteet pysyy kynsillä. Päädyin tosiaan tällä kertaa vähän lyhyempiin manteleihin, koska halusin koittaa miten tämmönen mallin muutos onnistuu. Lisäksi mua häiritsi ihan suunnattomasi se, että nimettömät oli paljon pidemmät kuin muut. Mulle saapui myös pitkään haaveissa ollut Promedin sähköviila e-file 2020 nopeuttamaan erityisesti huoltoja ja pääsin sitä myös kokeilemaan ensimmäistä kertaa. Voi sitä pölyn määrää! Imuri siirtyi hankintalistassa ihan sinne kärkeen. Mulle saa antaa vinkkejä semmosista kohtuu hyvistä imureista, jotka ei kuitenkaan vie mua täysin vararikkoon. Taifuunin imurithan olis niitä parhaita, mutta niihin ei nyt tässä tilanteessa ole mitenkään varaa satsata. Halvempi täytys siis huomattavasti olla. Ajattelin ens hätään tilata 30 euron imurin Ndediltä. Parempi sekin kun ei yhtään mitään?

Sitten takasin näihin huollettuihin kynsiin! Geelit on taas kaikki Mosaicilta. Kovin paljon en muita enää käytäkään nyt, kun se oma merkki on löytynyt. Camogeelinä sama Zephyr. Camogeeleistä ehkä se lempparein, vaikka käytän myös Blushia jonkin verran. Vielä kun tulis Zephyristä semmonen paksumpi versio. Vaikka vois muuta olettaa, niin näistä ei geelimaaleja tai muitakaan värigeelejä ole käytetty vaan pohjan väritys on tehty Crystalin tahmaan pinkillä, violetilla ja valkoisella pigmenteillä. Pigmentit on Gnarly nailsin ja taisin hankkia ne Ebayn kautta. Bongasin nämä varmaan jo vuosi takaperin Youtube-videon kautta ja ostin, mutta pääsivät käyttöön vasta nyt! Nämä oli ihan superhelppo levittää tahmaan ja edullisiakin ovat verrattuna geelimaaleihin. Mun tilaamat sävyt on Brights sarjaa. Nämä pigmentit käy muuten myös kynsilakkojen sekoitteluun, eli tätä voi lisätä vaikka kirkkaaseen lakkaan tai töpöttää vielä vähän kosteaan lakkapintaan. Pigmenttien lisäksi kiinnitin flexy top coatilla violettia glittersekoitusta, joka on muistaakseni jokin Mimaxin Mix-hileistä. Glittersekoituksen lisäksi laitoin vähän pinkkiä pienempää hologlitteriä, josta mulla ei oo mitään käryä mistä se on kun kaverilta sain.

Vaikka mä toteutinkin nämä nyt geeleillä, niin samalla tyylillä pigmenttejä ja irtoglittereitä apuna käyttäen nämä vois ihan hyvin toteuttaa myös kynsilakoilla! Mielikuvitusta vain kehiin ja paljon päällyslakkaa. :D

8 kommenttia:

 1. Voih eikä kun onkin kauniit! Mä kuolailinkin näitä jo facessa, mutta tulin vielä kurkkimaan lisäkuvien toivossa tännekin ♥ Upeat ne on, ei voi muuta sanoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Oon näistä ehkä vähän ylpeäkin. Ekaa kertaa onnistuin järkevästi laittamaan geelikynsiin glitteriä ilman, että lopputulos olis ankka. :D

   Poista
 2. Nää on aivan ihanat <3 nää ois just mun tyyliset<3

  VastaaPoista