12.2.2016

Nysäkynnet: Monenlaista violettia


Poikkeuksellisesti tämä nysäkynsipostaus tuleekin jo näin perjantaina sillä sunnuntaille osuu ystävänpäivä ja sinne olis suunnitelmissa ihan toisenlaista postausta.

Täällä jo kovasti odotellaan kevään saapumista ja mikäs sen keväisempää olisikaan kuin hololakat? Otetaankin siis pieni varaslähtö kevääseen ja leimaillaan hololakalla. Aksenttikynnestä eli nimettömästä löytyy China Glazen tekstuurinen Prism. Muissa kynsissä kaikissa on sama leimakuva, jonka olen leimannut Color Clubin Eternal Beautylla. Leimauslaattana on Cesarsshopista ostamani BCN-027. Keskisormiin valitsinkin vähän mielenkiintoa tuomaan valkoisen Essien Blancin pohjalle. Jännä miten erilaiselta sama leimaus näyttää eri värisen lakan päällä. Violetti lakka kynsissä pohjalla on A Englandin Guinevere. 

Silloin kun kynnet on lyhyet niin mun mielestä niitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää leimauksessa! Pitkien kynsien kanssa tosi usein ongelmana on se, että monet leimakuviot jää vallan käyttämättä kun ne on armottomasti liian pieniä!6 kommenttia: