14.2.2016

Ystävänpäiväkynnet


Ihanaa ystävänpäivää kaikille lukijoille! 


Sain kun sainkin ystävänpäiväkynnet tehtyä, vaikka näiden kanssa olikin epäonnea matkassa ihan liikaa. Kokeilin mm. vesimarmorointia keskellä yötä ja kuten kynsistä varmaan näette, niin eipä tainnut onnistua ei? Leimaukset uusin useampaankin otteeseen ja silti kaikkiin leimakuvioihin en vieläkään ole tyytyväinen, mutta mä en vaan enää jaksanu. Lopun kruunasi vielä sameat strassit. Miksi edes laitoin moisia? Ajattelin kuluttaa varastoa pois, mutta ei noilla strasseilla mitään tee. Koitin päälle vielä päällyslakkaakin,mutta eipä sekään saanut niistä siedettävän näkösiä. Tulipahan tehtyä silti. Strassien väleihin laitoin mikrohelmiäkin, mutta ne jotenkin katosi näkyvistä päällyslakan laiton jälkeen. Ei mennyt putkeen ei.

Oli kuitenkin ihan kiva harjoitella strassien liimaamista, koska ostin Mosaicin liiman ja kuivatussuihkeen. Aiemmat liimat on ollut vähän erilaisia ja eivät läheskään näin kestäviä. Pysyy kyllä kuin tauti just niin kauan kun ne ottaa pois. Tää Mosaicin liima on tarkoitettu rakennekynsien kanssa käytettäväksi, joten suosittelen luonnon kynsille vain omalla vastuulla. Kokeilin kuitenkin niin asetoniin tuo liukenee, eli saa kynsilakanpoistoaineella pois. Ite tosin taidan napata irti leikkureilla... koska mä voin.

Sitten käytettyihin lakkoihin! Etusormessa on Golden Rose Holiday 52 hiekkalakka. Keskisormessa ja nimettömässä Essencen valkoinen Colour Intensifying Base. Peukalossa ja pikkusormessa Color Clubin ihana holo Miss Bliss. Roosan värinen ruusuleima on leimattu China Glazen Emotionilla DRK-A laatasta ja valkoiset koukerot Essencen leimauslakalla MoYoun Fairytale Collection laatasta nro 02. 

4 kommenttia: