7.2.2016

Nysäkynnet: Leopardia


Yhdet helpot koristelut minkä tahansa pituisiin kynsiin on tietenkin leopardin pilkut. Kuviot on muokattavissa kynnen koosta riippuen joko pienemmäksi tai isommaksi. Niitä voi laittaa osittain kynnelle tai peittää kynnet kokonaan. Itse päädyin tällä kertaa tämmöseen vinoratkaisuun ja vinon rajalle vielä vähän lisäsäihkettä tuomaan tottakai glitteriä! Pilkut voi tehdä joko dottin toolilla tai oikeastaan millä tahansa tikulla tai kynällä, josta jää pyöreähkö jälki. ensin olen pilkuttanut keskiosat ja rajannut pilkut mustalla lakalla. Väleihin täyttämään aukkoja sitten vielä mustia pisteitä. Mitään täydellisiä kuvioita ei tarvitse yrittää, sillä vähän sinnepäinkin tehty leopardikuvio näyttää kauempaa katsottuna ihan hyvältä. Täydellisiä eivät ole eläimilläkään!

Oon jotenkin uudelleen ihastunut Wild&Mildin kynsilakkohin. Tykkään tästä kun he ovat uudistaneet pullonsa suht normaalin näköiseksi ja lakkojen laadussa ei ole ollut yksittäisiä poikkeustapauksia lukuunottamatta moitteen sijaa. Vihasin Wild&Mildin lakkoja silloin kun niitä myytiin vielä Seppälöissä. Ne pullot oli ihan ufon mallisia ja niitä korkkeja ei avaamisen jälkeen saanut helposti enää kiinni suoraan! Mikään ei oo ärsyttävämpää kuin se, ettei korkki mene kiinni samaan linjaan pullon kanssa. Olenko yksin ärsytykseni kanssa, vai onko meitä muitakin? :D

Tästä löydät kynsissä käytetyt lakat:
Wild&Mild - Hey Macarena (pohjalla)
China Glaze - Techno (vinokärjen raja)
Color Club - Sugarplum Fairy (pilkkujen keskustat)
Perus musta cremelakka (pilkkujen reunat)

8 kommenttia:

 1. Mä en muista kuin ne Diamond sarjan lakat, joiden korkit jäi ihan vinksinvonksin. Muut on ollut ihan normaaleja ainakin mitä mulla on ollut :)
  Voi tulispa näitä hyviä halpislakkoja myyntin taas johonkin joka paikkaan ujuttautuneeseen yritykseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne diamondit oli uudempia ja sama ongelma niissäkin! Se on kyllä ihme, ettei nämä oo levinnyt useampiin kauppoihin.

   Poista
 2. Oi kuinka suloinen lakkaus! ♥ Pantteripilkut on kyllä ihania :)

  Ps. Mä niiin vihaan H&M:n vanhoja lakkapulloja, ne ei ikinä mene suorassa linjassa kiinni. Ei se merkki muutenkaan niin kiinnostava ole, mutta kun parit pullot on säilyneet ajoilta ennen harrastusta enkä raaski heittää hyviä lakkoja poiskaan. Mutta että ottaa päähän ne korkit! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 En kyllä ymmärrä ollenkaan eikö pullojen suunnittelijat availe omia tuotoksiaan ollenkaan, kun näitä on ihan liian monella merkillä. Raivostuttavaa!

   Poista