3.3.2016

Cuccio Colour Cheeky In HelsinkiKyselin teiltä aiemmassa postauksessa, minkä CosMeryalta saamistani Cuccio Colourin lakoista tahtoisitte nähdä ensimmäisenä ja moni toivoi tuota glitterlakkaa A Star Is Bornia. Tässä postauksessa pääsette näkemään siis myös sitä! Alla näette swatchattuna Cuccio Colourin Cheeky In Helsinki -sävyn. Lakkaa laitoin kaksi kerrosta, mutta lyhyille kynsille voi riittää yksikin kerros! Erittäin pigmenttinen yksilö siis kyseessä. Tämä lakka oli lisäksi tosi miellyttävää levittää. Mukavan juoksevaa, mutta ei kuitenkaan niin juoksevaa, että olisi pitkin kynsinauhoja. Tämä siis suorastaan  liukui kynsille! Tykkään! A Star Is Born -glitteriä laitoin yhden kerroksen nimettömiin ja glittereitä tuli kynnelle omaan makuun sopiva määrä. Ei siis liikaa eikä liian vähän! Glitterit oli sopivaa kokoa eivätkä jääneet mitenkään erityisemmin törröttelemään päällyslakan alta. Muutkin Cuccio Colourin sävyt pääsette näkemään vielä maaliskuun aikana.

Jos Cuccio Colourin lakat alkoivat houkutella niin maaliskuun loppuun asti olisi aikaa hyödyntää 15% alennus! Etukoodilla wonderland15 saatte 15% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Alaostorajaa ei ole ja etukoodi on voimassa maaliskuun loppuun asti! Eli kokonainen kuukausi aikaa hyödyntää 15% alennus!Koristeluissa päädyin taas leimaamaan ja leimausväriksi valikoitui tällä kertaa Konadin mintunvihreä leimauslakka. Kuviona halusin päästä heti testaamaan Born Pretty Storelta testattavaksi saamaani leimauslaattaa BP-L027. Leimasin kuviot ihan ensimmäistä kertaa kirkkaalla leimasimella, jonka sain myös kokeiltavaksi BSP:ltä. Entuudestaan mulla oli Clear Jelly Stamperista kova versio Cesarsshopilta ostettuna, mutta en tee sillä yhtää mitään. Liian kaarevat kynnet kovan leimasimen käyttöön, joka on painamiseen ihan liian hauras. Ekaa kertaa kirkkaalla leimaaminen oli jännää puuhaa ja vaatii vielä harjoittelua. Kirkas tyyny toimii suurennuslasin tavoin, jolloin etäisyyden hahmottaminen on hankalampaa, vaikka kuvion ehkä saakin nätimmin keskelle. Leimat ei siis onnistuneet täydellisesti ja loputkin levahti päällyslakalla. Ei näin! :D Kattavempaa postausta BSP:ltä saaduista tuotteista on tulossa vielä myöhemmin.

Born Pretty Storelle on myös tuttuun tapaan tarjolla 10% alennusta. Alennuksen saa käyttäämällä koodia EUG10 ja koodi löytyy myös blogin sivupalkista ja on voimassa kuulemma ikuisesti. Alennuskoodi on käypä kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin ja postitushan on BSP:llä aina ilmainen.Vaikka tuotteet on saatu testattavaksi, ovat mielipiteeni kaikesta huolimatta rehellisiä. En hyödy linkkien klikkailusta, vaan ne on olemassa teidän helpotukseksi.

3 kommenttia: