15.1.2015

Romanttista pitsiä


Mulla on vielä viimeinen Born Pretty Storelta saamani laatta BP-02 esittelemättä. Tällä kertaa suunnittelin kynnet siis leimojen pohjalta, enkä lakkojen. Yleensä tulee mietittyä ensin lakka, jolla haluaa lakata ja sen jälkeen vasta millä sen sitten koristelisi. :D


Mä yritin miettiä vähän siltä kantilta, minkä päälle pitsi nimenomaan sopii ja päädyin sitten pitkän aikaa käyttövuoroaan odottaneeseen Models Ownin Vintage Pinkkiin. Pidän tosi kovasti tuosta väristä, vaikka se on ehkä hieman erikoinen. Ei ihan nude, muttei ruskea, vaaleanpunainen tai beigekään? Laitoin Vintage Pinkkiä vaivattomat 2 kerrosta.


Halusin kynsiin vähän jotain kimallusta ja päädyin laittamaan China Glazen Holographic Top Coattia. Ei oo semmonen överikimallus, mutta kuitenkin vähän jotain kun tarkemmin katsoo. Harkitsin hetken myös, että oisin laittanu tuon holon vasta leimojen jälkeen, mutta mietin, että se saattais tehdä leimoista sekavan näköset.


Leimasin ihan perinteisellä tyylillä pitsikuviot kaikkiin kynsiin paitsi nimettömiin. Nimettömiin taas käytin samaa tapaa kuin uuden vuoden kynsissäni eli nostin tuon nauhakuvion leimasimeen ja annoin kuivahtaa, jonka jälkeen sivelin päälle kerroksen kirkasta lakkaa. Yksi kerroskin riittää mainiosti ja silloin leimasiirtokuva on ohuempi, eikä siitä jää niin herkästi mitään rajoja. Tämän leimasiirtokuvan laitoin taas kosteaan lakkaan ja siinä saa kyllä olla aika tarkkana. Heti kun tuo kuvio ottaa kynteen kiinni, niin se on sitten siinä. Liikutella ei voi, sillä kuvio alkaa sulaa samantien, kun se koskettaa märkää lakkaa.

BP-02
Born Pretty Storelta tilatessanne koodilla EUG10 saatte vielä 10% alennuksen ostamistanne tuotteista. Postikulut ympäri maailman ovat ilmaiset. :)

12 kommenttia:

 1. Todella kauniit kynnet! Tykkään tuon lakan väristäkin :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Oon pitkään miettiny josko minäkin tarvitseisin pitsikuviollisen leimauslaatan. Selkeästi tarvitsen :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat pitsikynnet! Tuota nimettömän systeemiä pitää ehdottomasti itsekin kokeilla, en koskaan saa tuollaisia kuvioita leimattua suoraan kynnelle, noin voisi onnistua aika helpommin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tämä mun mielestä helpompi tapa oli kuin suoraan leimaaminen. Ainoa miinus vaan toki tässäkin, että täytyy kerralla osua oikeaan kohtaan tai koko kuvio sulaa pilalle, jos yrittää sitä siirrellä.

   Poista
 4. Vautsi, tosi kauniit kynnet! Hyvät värivalinnat oot tehny pitsien kaveriks :)

  VastaaPoista