1.1.2015

Galaksikynnet vuodenvaihteeseen

Ihanaa tätä vuotta kaikille lukijoille siellä ruudun toisella puolella! Tässä tulis vielä parit viime vuoden kynnet tämän vuoden puolella ja sitten lyödään vuosi 2014 pakettiin ja voisin ehkä jotain yhteenvetoa ehkä kehitellä tms. 

Tässä siis vuorossa äidin uuden vuoden kynnet. Mä olin kotona jo varautunut ja ottanut mukaan hyvinkin sekalaisen seurakunnan enemmän tai vähemmän kimaltelevia lakkoja, jos vaikka äiti tahtoisi uudeksi vuodeksi, jotkut ei niin jouluiset kynnet. Galaksikynsiä en oo koskaan aiemmin tehnyt ja siinä kun vilkuilin mukaan ottamiani lakkoja niin sieltä löytyi ihan kivasti galakseihin sopivia sävyjä ja koostumuksia.Pohjalla kaikissa kynsissä on kaksi helppoa kerrosta Essien Licoricea. Omasta kokoelmasta kynsille töpötellen ihan sekalaisessa järjestyksessä seuraavia lakkoja: Opi The Sky's My Limit, Opi Polka.com, China Glaze Techno ja Nfu Oh NFU GS14. Sekä äidille lahjoittamistani lakoista: Color Clubin Metamorphosis, Wild Mildin Roosevelt Avenue ja Wild Mildin Madison Square.

Kannattaakin tosiaan lahjoittaa äidille läjäpäin lakkoja, jolloin ne on edelleen periaatteessa käytettävissä, mutta ei kuitenkaan laskettavissa omaan kokoelmaan, saatika viemässä tilaa omista laatikoista. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti