12.1.2015

Ihanaa sinivihreää

Viimeisimmässä postauksessa esittelinkin jo uusia Essencen lakkoja, joita tarttu mukaan Keskisellä käydessäni. Siitä edellisestä postauksesta unohtui yksi swatch kuva, jonka lisäsin sinne tänään. Lahopää mikä lahopää! Tässä tulis nyt kuitenkin pari lakkaa niistä ihan kynsillä asti!


Essencen ostoksista Kiss Me, Freddy (vaaleampi) ja Roller Coaster (tummempi) näyttivät värimaailman puolesta sopivan hyvin yhteen, joten suunnittelin lakkaukset niiden pohjalta. Mä vähän toivoin ostaessani, että Kiss Me, Freddy ois semmonen hiekkamaisen karhea, vaikka sitä ei hiekkalakaksi oltukaan nimetty. Se kuitenkin sitten osoittautui suht perus lakaksi, jossa on kiiltävä ja tasainen pinta. Peittävyyteen riitti kolme kerrosta ja laitoin sitä aksenttikynsiksi nimettömiin ja peukaloihin.


Muihin kynsiin laitoin tätä tummempaa sinivihreää eli Roller Coasteria. Tämä osoittautu ihan huippulakaksi, sillä lähes täydellisen peittävyyden sai jo kerroksella. Ainoastaan ihan hieman valo kuulsi läpi, joten päädyin laittamaan sitä kaksi. Tämä lakka ei ole ihan creme, vaan tässä on pikkusen jotain shimmeriä, joka ei kamalan hyvin tallentunut kyllä kuviin. Shimmer näkyy parhaiten kuvassa kun katsoo tuota itse pulloa ja sen yläosaa. Kynsillä se näkyi hieman, mutta ei ehkä niin hyvin kun olisin toivonut.

Leimauksessa käytin Born Pretty Storelta saamaani leimauslaattaa BP-17 ja siitä tuota koukeroisinta kuvaa, jossa on tuommosia erikoisen näkösiä kukkasiakin muutama. Tästä kuviosta onnistuu leimata kynnelle sekä pelkkää tuota koukeroa, että noita kukkasia ja päädyinkin leimaamaan muihin koukeroa, mutta etusormiin sitten vielä kukkaset. Leimausvärinä käytin China Glazen Cherishiä ja se sopi väriltään mun mielestä tosi kivasti tuohon Kiss Me, Freddyn väriin. Totesin muuten taas leimatessani, että näiden Born Pretty Storen leimauslaattojen kanssa on parempi käyttää metallireunaista skrapaa, eikä tuommosta muovista, jota oon ensimmäisten kokeilujen kanssa käyttänyt. Paljon paremmin toimii näin ja leimausjälki on siistimpi!

BP-17

Taas kerran, jos kiinnostuitte tilaamaan Born Pretty Storelta niin koodilla EUG10 saatte vielä 10% alennuksen ostamistanne tuotteista. Postikulut ympäri maailman ovat ilmaiset. :)

14 kommenttia: