3.1.2015

Tähtiä ja raitoja


Hei lukijat! Toivottavasti ootte selvinneet uuden vuoden juhlinnasta ehjin nahoin ja viettäneet oikein rattoisan vuoden vaihteen. Itse tuli lähinnä pelailtua ilta hyvässä seurassa ja muutamat raketitkin tuli katsottua.


Sitten tässä tulis vielä viimeiset kynnet viime vuoden puolelta eli mun uuden vuoden kynnet. Värimaailma kynsiin tuli oikeastaan suoraan pukeutumisesta ja asusteista, joten tällä kertaa niitä ei tarvinnut sen enempiä miettiä. Inspiraation löysin Pinterestin puolella pyöriessäni ja törmäsin näihin kynsiin ja hetken googlailtuani sain selville että kyseessä on instagrammin puolella vaikuttavan thenailbossin kynnet. Raidoitetun vinokärjen idea tuli siis sieltä, mutta värit pistin kokonaan uusiksi ja koristelin vielä vähän lisää. :)

Näistä kynsistä tykkäilin kyllä kovasti, vaikka toivatkin vähän mieleen Captain American. Ainoastaan punainen väri puuttuu. :D Kuvien otto näistä tosin tuotti tuskaa, mutta sain mä jotain aikaseksi!


Alla oleva lakka on Essien Sugar Daddy. Musta osuus kärjestä on Nfu Ohn NFU GS14, hopeinen Nfu Ohn NFU GS06 ja sininen Color Clubin Bright Night. Leimauslakkana taas jälleen kerran Odyssey Nail Systemsin Silver Star. Rajailussa apuna tottakai kynsivinyylit. :)


Ihan perinteistä leimausta en tällä kertaa harrastanut vaan kokeilin ensimmäistä kertaa tämmösten leimasiirtokuvien tekoa. Ideana on siis perinteisesti nostaa leimasinkuvio leimasimeen ja antaa sen kuivaa siihen. Sen jälkeen sivelin pari kerrosta pikakuivattavaa kuvion päälle ja annoin kuivaa. Tämän jälkeen kuvio on irrotettavissa kokonaisena levynä josta voi saksilla leikellä sopivia palasia ja asetella niitä kynteen. Ite leikkasin tuommosia nauhoja jotka asettelin vinon kärjen rajakohtaan märkään lakkaan pinsettejä apuna käyttäen ja painelin kiinni varovasti. Lopuksi viimeistely vielä pikakuivattavalla lakalla. Alla vähän havainnollistavaa kuvaa jos siitä selitys aukeais edes hieman sanallista paremmin. :)


Leimauslaattana käytin Born Pretty Storelta saamaani BP-03 laattaa ja siitä noita tähtikuvioita. Tämä laatta leimas mielestäni paremmin kuin edellinen testaamani laatta ja huomasin kyllä, että tämän kuvion kohdalla toimi paremmin kovempi leimasin kuin löllö. Tähänkin laattaan jäi kyllä vanulapusta karvoja kiinni, mutta se on itselleni vain pieni miinus.


Mikäli kiinnostuitte tästä laatasta niin se tosiaan löytyy Born Pretty Storelta 2.99 USD hintaan ja koodilla EUG10 saatte vielä 10% alennuksen ostamistanne tuotteista. Postikulut ympäri maailman ovat ilmaiset. :)

http://www.bornprettystore.com/

12 kommenttia:

 1. Tosi hienot kynnet ja sopivat tosi hyvin just uv-kynsiksi! :) Kivat värit olet myös valinnut

  VastaaPoista
 2. Toihan on nerokas konsti! Täytyy käyttää tuota keinoa kun aikoo ottaa pienen osan isosta kuviosta. :)
  Ps. Nätit kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Multa ei iteltä ikinä onnistuisi se, että lähtis suoraan leimasimesta poistamaan osaa kuviosta ja leimaamaan sitten suoraan kynteen. Lakka ehtis moneen otteeseen kuivumaan jo sillä välin. :D Tää on tämmönen helpompi keino, joskin ehkä hitaampi.

   Poista
 3. Aivan super kivat uuden vuoden kynnet. :) Tykkään hirmuisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Nää oli kyl yllättävän kivat, vaikkei tavallaan yhtään mun tyyliset. :D

   Poista