5.1.2015

Vuosi 2014


Hei vaan jälleen! Tässä tulis nyt jonkin sortin yhteenvetopostausta viime vuoden kynsipostauksista. Yllä kuvassa näette kaikki blogissa tämän vuoden aikana esiintyneet lakkaukset ja parit rakennekynnetkin. Valitsin sekä laitoin järjestykseen omasta mielestäni vuoden viidet parhaat kynnet ja aion ne teille nyt esitellä. Lisäksi laitoin bonuksena miehen valitsemaan hänen mielestään parhaat kynnet. Olen myös päivittänyt facebookkiin kaikki puuttuneet kynsikuvat ja nyt koko vuoden 2014 kynnet löytyy sieltä yhdestä kansiosta, jos haluatte vaikka itse käydä valitsemassa teidän mielestä parhaat. KLIK

Lähdetäänpäs siis vetämään vuotta 2014 purkkiin!

 Vuoden 2014 TOP 5 kynnet:


- Nämä lokakuun kynnet pääsivät viiden parhaan joukkoon erityisesti itselle uuden tekniikan ansiosta. Näiden kynsien johdosta saatan tehdä marmoroituja kynsiä useammin. Ei enää sotkua pitkin sormia! Tykkäsin myös näiden kynsien marmorointikuvioista ja mielleyhtymästä suklaaseen. Kynnet ovat aika harvinaiset mun tekeleiksi olemalla näinkin selkeät ja suoralinjaiset. Usein vähemmän on enemmän ja tämä on edelleen asia, joka vaatii harjoittelua.
- Maaliskuiset riikinkukkokynnet pääsivät myös tänne listan kärkipäähän jo senkin takia, että nämä ovat olleet selkeästi yhdet tykätyimmistä kynsistä blogissa koko vuoden aikana, jos lasketaan kynsien keräämä kommenttien määrä sekä blogissa, että facebookin puolella. Itsellä sinivihreät lakat on olleet suosikkeja oikeastaan koko vuoden ajan ja riikinkukotkin on aina olleet lähellä sydäntä kauneutensa puolesta. Näissä kynsissä yhdistyy molemmat elementit. Lisäksi tykkäsin kynsissä siitä, että kaikki kynnet olivat erilaisia, mutta silti yhteensopivia. Näihin kynsiin liittyy myös tunnearvoa ja muistoja. Olin näillä kynsillä Tampereen kynsiharrastajien miitissä, joka ihan varmasti kuuluu vuoden ehdottomiin kohokohtiin.
- Nämä kolmanneksi parhaat toukokuussa toteutetut kynnet ovat vähän semmoiset vaikeuksien kautta voittoon kynnet. En kovin paljon pitänyt näistä kynsistä silloin, kun ne sain tehtyä, sillä näiden kynsien tekemisessä tuli koettua isoja turhautumisia ja epäonnistumisia ennen lopullisten lakkausten syntyä. Näihin tuli ihastuttua kuitenkin, mitä kauemmin ne kynsillä oli ja yhä edelleen näin kuvien myötä. Näissä yhdistyy pari mun lempparimerkkiäni eli Opi ja Color Club (vielä erityisesti CC:n holot). Lisäki nämä on jälleen kerran mulle harvinaiset eli tällaiset vähäeleiset ja yksinkertaisuudessaan kauniit. Näitä tehdessä en ikinä olisi uskonut, että nämä kaksi  kynsissä käytettyä lakkaa, voisivat edes näyttää näin hyvältä yhdessä.
 - Nämä kynnet kuvastaa vain jotenkin niin mua! Tykkään kynsillä eniten pinkistä, vaikka muutoin lempivärini onkin violetti pinkin tullessa heti kakkosena. Liukuvärien teosta ja siirtokuvista oon tykännyt koristelutavoista eniten ja kaikki kimaltava aina hyvä juttu! Blingiä ei koskaan voi olla liikaa! Tykkäsin näistä kynsistä niin paljon, että ne pääsivät koristamaan myös blogini uusinta banneria.VUODEN PARHAAT KYNNET 

- Nämä sai ihan kiistattoman ykköspaikan omalla listallani. Kun aloin miettiä koko vuoden parhaita kynsiä, niin nämä oli sellaiset, jotka muistin välittömästi. Nämä oli jo silloin ja ovat edelleen erittäin onnistuneet tekeleet. Tein nämä vaaleansiniset ihanuudet siis kummipoikani nimiäisjuhlaan ja se on tämän vuoden yksi varmasti muistettavimmista päivistä ja samalla siis tottakai muistan myös kynnetkin. Tärkeänä päivänä tärkeät kynnet. En muista näiden kohdalta, että mikään olisi tekovaiheessa edes mennyt pieleen. Lakat käyttäytyivät hyvin, leimaaminen onnistui, siirtokuvat ei menneet ryttyyn ja kokonaisuus oli todella mieluinen. Hololakka leimalla ja siirtokuvalla oli tosi kaunis.

 Mies sattui olemaan sopivasti lähettyvillä ku päivitin kaikki loputkin vuoden kynnet facebookkiin ja sain siinä sitten päähäni käskeä miehen valitsemaan vuoden kynsistä hänen mielestään kaikkein parhaat ja tässä tuleepi myös miehen valinta perusteluineen:

- "Selkeät ja hienot kuviot. Liukuvärin väri hyvä. Yksinkertaiset, ei pröystäilyä. Ei oo mitään eriparikynsiä."


Miltäs vuoden TOP 5 kynnet teidän silmäänne näyttää? Olisitteko valinneet jotain toisin? Miten mahtoi mieheni onnistua teidän mielestänne valinnassaan? :D

6 kommenttia:

 1. V-Gapit, riikinkukot ja kinderit ovat jääneet minulle mieleen vuoden aikana. Ne ovat todella kauniita, ehkäpä jopa täydellisyyttä hipovia :).

  VastaaPoista
 2. Nuo kinderit oli niiin herkulliset, slurps!

  Riikinkukot ovat uskomattoman kauniit <3

  VastaaPoista
 3. Nuo Roosa nauha kynnet on niin upeat! Ei ihmekkään miten hyvin sopivat tuohon banneriin! <3
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja kiva kuulla että sunkin mielestä sopii. :)

   Poista