24.12.2014

Jouluaaton kynnet


Heipä hei lukijat! Kerrankin ehdin postaamaan kynnet heti tällee suht tuoreeltaan. Alottelin näitä eilen illalla/yöllä ja aamulla vielä viimeistelin ja lisäsin päällyslakkaa. Nämä kynnet lähti oikeastaan täysin eräästä mun tunikasta, jossa on täysin sama kuvio kuin tuossa Born Pretty Storelta saamassani laatassa, jotka esittelin jo viime postauksessa. Osan joulusta tulen varmasti tuossa tunikassa viihtymään, sillä se on oikeastaan ainoa edes osittain punainen vähän ns. hienompi vaate. Mä en halunnut tällä kertaa ihan kokopunaisia kynsiä vaan päädyin tuollaiseen v-ranskalaiseen aksenttikynsillä. Mä kovasti yritin tunkea kynsille perinteistä joululakkaa eli China Glazen Ruby Pumpsia, mutta se ei jotenkin yhtään nyt sopinut ja jätin sen tällä kertaa kokonaan pois joulukynsistä. Vaihtelu virkistää kenties?


Alla muissa paitsi nimettömissä on Essien Sugar Daddy ja punainen lakka kaikissa kynsissä on Opin Coca Cola Red. Ranskiksen rajaamisessa käytin apuna V:n mallisia kynsivinyylejä. Ranskiksen rajasin vielä Opin I Snow You Love Me:n glittereillä ja laitoin niitä koristeeksi myös aksenttikynsiin, koska ne oli vähän tylsähköt ilman. Leimauslakkana kynsissä on Konadin ihan perus musta leimauslakka ja laattana tottakai tuo Born Pretty Storen BP-21.


Tässä vielä kuvaa leimauslaatasta ja siinä näkyypi tuo koko kuvio. Aika pieni osahan tuosta kynnelle mahtuu. Tämä kuvio ei ollut yhtä helppo leimata, kuin edellinen koukero kuvio. Jotenkin tätä oli haastavampi saada raapattua puhtaaksi ylimääräisestä lakasta, joten välillä joutui raappaamaan pariinkin kertaan, mutta silti onnistuin saamaan suttuja vähän sinne tänne ja muutamia reikiäkin. Kohdistaminenkaan ei oo ihan mun vahvin laji. Nimettömissä yritin kuviota edes vähän keskelle, mutta ranskiskynsissä laitoin sen kohdan kuviosta kynteen, joka näytti vähiten suttuiselta leimasimessa. Kuvio itessään on kyllä erittäin mieluinen ja riittää leveämpiin ja pitempiinkin kynsiin!

BP-21

Tässä kohtaa haluan toivottaa teille vielä oikein hyvää joulua kaikille! Nauttikaahan tunnelmasta/herkuista ja levätkää myös! Tämä blogi hiljenee tässä kohtaa joulun viettoon ja seuraavaksi taidammekin tavata Uuden Vuoden kynsien merkeissä!

Aiva unohtu laittaa tähän vielä se alekoodi joten tässä vielä se:

 

14 kommenttia: