1.6.2014

Valmistujaiskynnet

Valmistuin viime keskiviikkona kultasepänalan artesaaniksi. En pitänyt juhlia, mutta halusin kuitenkin pukeutua itse valmistumistilaisuuteen jotakin nättiä. Tilasin siis itselleni uuden mekon, jota voisin sitten pitää myös muissa kesän juhlissa. Mekkoon sopivaksi kevätjuhlaan piti tietysti tehdä myös kynnet. Ei ollut yllätys myös sekään, että näitä kynsiä tehtiin taas yömyöhälle.


Raitojen teossa käytin apuna kynsivinyylejä. Nimettömissä jouduin raitoja vähän korjailemaan, joten heitin siihen hämäykseksi vielä glitterin pintaan, kun korjailusta jäi vähän jälkiä. Tiedänpä vaan, että ens kerralla laitan sen valkoisen viimeisenä, ettei värit lähde päällyslakan mukana valkoisen päälle. Pääkallojen tilalle yritin leimata ankkureita, mutta laatassa kuvio oli ilmeisesti niin ohkanen, etten saanut sitä kokonaisena nousemaan. Pääkallot sopi kuitenkin teemaan ehkä jopa paremmin!


Punainen lakka alla muissa paitsi nimettömissä on China Glazen Adventure Red-y. Valkoinen on Essien Blanc, jolla lakkasin raitojen lisäksi myös nimettömiin pohjat ja dotting toolilla pilkut. Glitter nimettömissä ja peukuissa on Lorealin Top Coat Confetti. Punainen glitteri keskisormessa ja peukuissa on Golden Rosen Jolly Jewels nro 121.


Pääkallot keskisormissa on saatu Tampereen miittiin Make Up Storelta. Nuo kallot on siitä kätevät, että niitä voi käyttää myös uudestaan. Itse puhdistin kallot kynsilakanpoistoaineella ja ne kesti sen hyvin virheettömänä. Kallot kiinnitin liimalla ja päälle laitoin vielä pari kerrosta pikakuivattavaa. Pysyivät hyvin, vaikka ovatkin isoja koristeita!


Etusormen ja pikkusormet tein kuvaamaan mekkoa. Raidat kärjessä on kuin mekon helma ja pallot nappeja. Mustaa lisäsin vähän koristeeksi, sillä mekossakin on pääkalloankkurit, jotka on reunustettu mustalla. Ihan täysin punavalkoinen mekkokaan ei siis ollut. Ihan täysin samansävyistä punaista lakkaa en omista, kuin tuo mekko on. Täytyy selvästi laittaa sellainen hankintalistalle.

14 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköset ja hyvän näkönen toi kallo!
  Omani odottelee vielä pääsyä kynsille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nuo kallot oli kyl yllättävänki kivoja.

   Poista
 2. Hienot kynnet. :) Kivat koristelut.

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon vielä täälläkin valmistuneelle! :) Ihana tuo Jolly Jewels!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se on kyllä nätti, tosi harvoin vaan käytössä. :D

   Poista
 4. Ihanat ja onnea valmistuneelle =)

  VastaaPoista
 5. Kivat kynnet ja hieno toi pääkallo! :)

  VastaaPoista
 6. Onneksi olkoon valmistumisen johdosta :)
  Ihanat nää kynnet ^_^

  VastaaPoista
 7. Ihanat kynnet!! <3 Mäkin haluan! :D Sun ois pitänyt laittaa kuva siitä mekostakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Linkkasin sen mekon tuonne tekstiin kyllä, mutta kovinkaan onnistunutta kuvaa musta tuo mekko päällä ei ole, joten en niitä taida täällä julkaista. :)

   Poista
 8. Onnea valmistuneelle.
  Kivat kynnet, varmasti mekkokin.

  VastaaPoista