29.6.2014

Blogin nimikkolakka


Tätä lakkaa on odotettu pitkään! Tilasin jo toukokuun loppupuolella Etsyn kautta Starrily nimiseltä indielakkojen tekijältä oman glitterlakan. Sain siis valita itse glitterit sekä nimen lakalle. Etsystä en enää löytänyt tuota omaa kustomoitua lakkaa ja Starrilyn omatkin sivut taitavat olla jonkin sortin päivityksen alla, joten sitäkään kautta ei juuri nyt pääse tuota kustomoitua lakkaa tilaamaan, mutta eiköhän se sinne kohta taas palaudu. Facebookista päätellen ovat lisäämässä sinne glittervaihtoehtoja. Etsyn kautta tilattaessa lakalle tuli hintaa postikuluineen 22 dollaria ja Starrilyn omien sivujen kautta lakka tais olla dollarin tai pari kalliimpi, jonka vuoksi itse päädyinkin tilaamaan Etsyn kautta. Omasta mielestäni joka pennin arvoinen, kun saat itse päättää millaisen lakan tahdot!


Toimitusajaksi tämmöselle kustomoidulle lakalle oli annettu 1-3 viikkoa. 23.5 tilasin tämän ja tämä oli saapunut sillä välin kun olin ollut vanhempien luona Juhannusta viettämässä eli 16-25.6 välisenä aikana. Lakka on odotuksen arvoinen ehdottomasti ja mun mielestä onkin hienoa, että jostain saa tilaustyönä oman glitterlakan. Lakan mukana tuli myös pussukka, jossa oli tuota samaa glittersekoitusta ja sekoitustikku, eli glittereitä on runsaasti!


Lakkaani tahdoin siis ehdottomasti pyöreitä glittereitä kaiken kokoisina ja väritoiveina annoin pinkin eri sävyt, violetit, valkoisen ja hopean. Muutamia hexglittereitä on lakkaan myös eksynyt, mutta todennäköisesti ne on olleet tuon vaaleanpunaisen pyöreän glitterin seassa lakkaa tehdessä, sillä ovat saman värisiä. Niitä on kuitenkin sen verran vähän, etteivät ne häiritse millään tavalla. Lakan tilasin kuitenkin siinä tarkoituksessa, että voin asetella pyöreitä glittereitä miten tahdon, en niinkään lakkaisi suoraan sudilla.


Väritoiveet oli mun mielestä toteutettu ihan nappiin ja lakka on hienompikin ku osasin tilausvaiheessa edes ajatella. Alla olevassa swatchissa on yksi kerros tätä lakkaa, joten glittereitä tulee sutiin runsaasti. Pikkusen noita pyörylöitä asettelin tuohon tikkuun, jotta näkyisivät paremmin, mutta yhden sudillisen verran tosiaan tuossa noita glittereitä on. Kaiken kaikkiaan olen siis ostokseeni hyvinkin tyytyväinen ja tämä onkin tällä hetkellä ainoa indielakka, jonka omistan. Pari on aiemmin ollut, mutta ne on päätyneet eteenpäin.


Pitihän tätä tietysti kynsillekin kokeilla. Alle lakkasin W7 Pearl Shimmeriä kolme kerrosta ja glitterit olen dotting toolin avulla asetellut kynsille. Muutamat isoimmat jäi pikkusen reunoilla törröttämään, koska mun kynnet on sen verran kaarevat. Niitä olis siis pitänyt tähdätä ehkä vähän keskemmälle.


Lakan olen siis tosiaan ostanut itse omilla rahoillani, tämä ei siis ole maksettu mainos. :)

16 kommenttia:

 1. Hauska lakka! Kiva idea, että saa tilattua toivomansa lakan. Melkein tekisi mieli itsekin, mutta en varmaan osaisi päättää, millainen se olisi.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ainakin tän ekan kohdalla oli ihan selvää mitä halusin. :D Toinen vois olla jo paljon haastavampi!

   Poista
 2. Siis aivan mahtava idea, varmaan täytyy itsekkin tilailla tuollainen! Ja todella kaunis on tää sun lakka:)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Haha! Taitaa se olla joo, ei oo ens kerta ku kuulen tuon. :D

   Poista
 4. Upea! Värit on juuri sua! :D

  VastaaPoista