13.6.2014

Merenneitokynnet Viroon

Käytiin alkuviikosta pienellä kesälomaristeilyllä Virossa Tallinnassa. Oli meillä pieni muutaman tunnin pysähdys maissakin. Mulla ei ollu mitään ideaa kynsiin ja taisin kysästäkin parilta kynsiystävältä, mitä laittaisin kynsille ja yksi ehdotti sitten meriteemaa risteilyyn sopien. Mä taisin kyllä sanoa, ettei tee mieli yhtään meriteemaa, mutta kuinkas kävi? 

Uusina lakkoina mulle oli justiinsa saapunut Color Clubin Angel Kiss ja Essien On A Silver Platter ja musta ne sopi ihan kivasti yhteen joten päätin niitä yhdistää. Näiden kahden kaveriksi pengoin helmeristä vielä Essencen That's What I Mintin. Yhdistäväksi tekijäksi kynsien välillä päädyin kultaiseen tehosteväriin.

Teräsmiesmerenneito
Peukaloon ja keskisormeen päädyin laittamaan Color Clubin Angel Kissiä ja leimasin molempiin kultaisella ONS Polishin Gold Starilla. Leimauskuviot on peräisin MoYou Londonin Fairytale 02 laatasta. Leimauslaatta on saatu Tampereen miitistä. Totesin kuitenkin, että tuo merenneito ei kultaisena erottunut juuri minnekään kynneltä ja päädyinkin leimaamaan toiseen kertaan mustalla, jolloin kultaisesta jäi varjokuva alle. Kultaiset "aallot" jätin taustalle kynnen kärkeen myös. En tiedä sopiko musta väri näihin lainkaan, mutta ainakin tuo merenneito nyt näkyy. Viisas jos oisin ollut, oisin jättäny kokonaan leimaamatta ja keksinyt jotain muuta. :D Päädyin myös leimaamaan erinäköset merenneidot kumpaankin keskisormeen, sillä musta vaan oli jotenki hassua ku ne ois molemmat istunu samaan suuntaan, joten halusin jotain ihan erilaista.


Etusormissa ja pikkurilleissä on Essencen That's What I Mint ja niihin päälle löysin kultaisia siirtokuvia, joista oikeastaan koko merenneito-/meriteema sai alkunsa. Nuo tuommoset kuplat oli lähes ainoita kultaisia siirtokuvia, joita omistan ja kultainen oli näissä lakoissa oikeastaan ainoa järkevä yhdistävä tekijä. Nimettömissä oleva Essien On A Silver Platter sisältää kultaa ja samoin Color Clubin Angel Kississä on kultaa holon tullessa esiin auringonvalossa. Jotain kultaista oli siis ihan pakko lisätä myös tuon cremen päälle. Ikävä kyllä aurinko ei tullut esiin lainkaan näitä kynsiä kuvatessa, joten koko kauneus ei näissä valitettavasti näy. Mua tympi noi merenneidot kuitenkin niin paljon, etten jaksanu näitä kovinkaan kauaa kattella ja odotella sopivia kuvauskelejä.


Alla lähikuvaa tuosta ihanasta Essiestä ja samalla näkyy myös tuo peukalon koukerokuvio. Kuvatkoon se myös aaltoja, tuo koukerokuvio ois noitten merenneitojenki taustalle sopinu paljon paremmin ku nuo mun mitkälie sotkut. :D

1 kommentti: