10.6.2014

Terapiakynnet

Oli jälleen aika lakata äidin kynnet koreiksi! Äiti sai ite valita värimaailman mukanani olleista lakoista, kuten aina. Äiti pääty itelleenkin hieman vieraaseen väriin nimittäin vaaleaan pastelliseen violettiin Essien To Buy Or Not To Buyhin. Näin vaalea lakka saikin sitten äidin ihon tummenemaan entisestään ja näyttämään hieman likaiseltakin. Onneksi kaiken pelasti glitter, joka tummensi kokonaisuutta sopivasti!


Nämä kynnet oli vähän semmoset terapiakynnet. Lätkin glitteriä ihan ilman sen kummempaa suunnitelmaa ja lisäillen vähän sitä sun tätä mitä mieli tykkäs! Tosi terapeuttista ja rentouttavaa. Tosin alunperin oli ajatus laittaa höyhensiirtokuvia, mutta kaiken tämän glitterin jälkeen, ne ei tuntuneet sopivilta enää.

Ensimmäisenä laitoin tosi kivasti tuohon Essieen sopivaa China Glazen Prism lakkaa liukuvasti. Sitten päädyin laittamaan W7 Cosmic Purplea siistimissiveltimellä vähän puromaisesti vinottain koko kynnen yli. Tuo W7 oli kaikki samankokoista hilettä ja musta se kaipas sekaansa vähän isompaa. OPI:n Polka.com sopi täydellisesti W7 väriin joten sitä laittelin sinne tänne dotting toolilla sekaan. Tykkäsin näistä ihan hulluna ja ehkä vähän kateellinenkin kun ei omissa kynsissä tämmösiä ollut! (En tosin ole kateellinen näiden poistamisesta kynsiltä.) Kuvista ei ehkä välity koko kauneus ja kimaltelu, mutta yrittäkää kuvitella!

5 kommenttia: