18.6.2014

Jungle

Päädyin tuossa viime viikon lopulla tekemään hetken mielijohteesta liukuvärin vihreästä keltaiseen. Helmerissä oli pitkään houkutellut mua muutamat Essencen lakat, joita en ollu ihan hirmuisesti ehtinyt käyttääkään ja sopivat jotenkin niin kivasti toisiinsa. Värimaailma on mulle hyvin vieras, mutta viihdyin näissä niin pitkään kun alkoivat kärjistä kulumaan. Ihan ei nämä viidakkokynnet kestäneet puutarhahommia!

Varjossa

Pohjan liukuvärin toteutin neljällä Essencen lakalla. Tyvestä kärkeen: Upper Green Side, L.O.L, Wanna Be Your Sunshine ja Little Miss Sunshine. Liukuvärin päälle oon monesti tykännyt laittaa jotain pikkusen kimaltavaa lakkaa ja tällä kertaa päädyin laittamaan China Glazen Holographic Top Coatia, joka näkynee parhaiten tuossa alhaalla olevassa kuvassa. Tuommonen pieni kimallus yleensä saa liukuvärin näyttämään vielä paremmin liukuvalta, eikä kimallus koskaan pahasta ole ollut.

Auringossa

Koristeluja mietin aika pitkään ja päädyin lopulta leopardin pilkkuihin. Pilkut ei tällä kertaa onnistunu ihan niin ku oisin tahtonu. Vähän toisentyyppisiä lakkoja ois pilkkujen keskelle pitänyt laittaa, että ois peittyny heti ensimmäisellä kerroksella. Nyt pilkkuihin jäi pieniä kohoumia päällyslakankin jälkeen. Mustakin olis kaivannut selvästi ohennusta jollon reunoista olis tullut sirommat. Ehkä ens kerralla onnistuu paremmin! Oli nää kaukaa tosi kivat ja tykkäsin mä näistä kyllä muutoinkin. Kuvissa pilkkujen virheet korostuu tottakai enemmän.

Pilkuissa käytin jotain vanhaa Wettiksen mustaa, joka oli jo vähän paksuuntunutkin ja pilkkujen keskellä paria vihreää Color Clubin Fly With Me:tä sekä Essencen We Rock The Green Sideä.

Auringossa

5 kommenttia:

 1. Nää iskee muhun ihan täysillä! Ihanat ja värimaailma on jotenki todella mieluinen! :)

  VastaaPoista
 2. Nää on hauskat, mitään virheitä tässä huomannut edes :D Mutta otsikosta ehkä rupesi aavistuksen pyörimään päässä eräs Gunnareiden biisi.. :D

  VastaaPoista
 3. Oi, kun hienot. :) Kivalta näyttää tuo leopardikuosi tuon vihreän kanssa.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat kynnet! Tykkään ihan hirmuisesti ^_^

  VastaaPoista