17.2.2014

Valoa pimeyteen!

Vihdoinkin mulla on mun lightboxiin uusi ja parempi valo! Ero on huomattava! Kuvaamisesta tuli kerta heitolla huomattavasti helpompaa. Valaisimen ostin Prismasta ja maksoin siitä n. 25e. Lamput valaisimeen myöskin samasta liikkeestä maksoi alennuksessa 4e (hamstrasin). Tuo lamppu tuossa valaisimessa on päivänvalolamppu 6400K. Eipä enää kellerrä kuvat ja pääsee paljon vähemmällä muokkaamisellakin. Enää häiritsee heijastumat ja tarkennuskämmit. :D Toki varmasti löytyy aina parannettavaa ja kehitettävää. Tässä vain taas yksi askel parempaan. Ehottomasti kannattaa satsata valoihin! Kyllä se tuli nyt kerta heitolla huomattua. Rupusilla ledeillä yrittäny, eikä niistä ollu mihinkään!


Mä halusin heti päästä testaamaan valoja, joten pikalakkaukset kehiin! Alle pääsi Color Clubin In Theory ja glitterliukuväri juureen Lorealin Confettiksella. In Theorya lätkin kynsille kolme kerrosta, enkä ollut sillonkaan ihan täysin varma paisteleeko päivä läpi, mutta päällyslakka häivytti ainakin kaikkia raitoja joita mahollisesti jäi. Ei siis ihan helpoin creme tämä. Näistä tuli kyllä ihanat ja pirteät! Kaipasinkin vähän piristystä. Vähän on tosiaan nyt kirkkaamman puoleinen kuva ja heijastumia.  Kerrankin lakan väri tosin muistuttaa alkuperäistä. :D Täytyy kyllä harjoitella vielä! Vaatii tottumusta kun ei tarvi yrittääkään kynsiä enää lamppuun kiinni.


Tässä vielä kuvan muodossa käytetyt lakat eli Color Club In theory ja Loreal Top Coat Confettis.

18 kommenttia:

 1. Ihan sekunti sitten pistin itselle juuri samanlaisen teltan tilaukseen :D Hyviä kuvia näyttää tulevan yhdelläkin lampulla näköjään, kun mietin pitäisikö hommata lisälamppuja valaisemaan telttaa. Lisävaljoen hankintaa taidan siirtää ensi syksyn puolelle, mikäli tarve vaatii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu toki varmaan vähän lampusta, mutta ainakin tuo näyttäis riittävän tuon kokoseen telttaan. Mäki aluksi kaupassa mietin et tarvinkohan mä kaks, mutta päätin sitten lähtee liikenteeseen tolla yhellä vain. Ainakin kannattaa kiinnittää sitten siihen lamppujen värisävyyn huomiota. Mä pyörin pitkään eri kaupoissa ja lähes joka puolella myytiin vain näitä kellertäviä "lämmin valkoinen" yms. lamppuja. Piti siis hamsteroida ku kerranki löyty ja vielä alessa!

   Poista
  2. Mulla on juuri tuo 6400K, joita löysin Kärkkäiseltä :) Hyvillä mielin voin siis olla, mikäli tuo sun teltta on kooltaan 40*40*40.

   Poista
  3. Juu kyllä se suunnilleen tuon kokonen on. :)

   Poista
 2. Vau mikä parannus kuviin! Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 3. Teltta on täälläkin ollu jo muutaman kuukauden, ainut huono puoli siinä on ettei takakautta pääse laittaan kättä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D nojjuu no hankalaa toisaalta ois sekin. Ei mulla ehkä kädet riittäis. Ja toki en tiä miten sitten sais nätin taustan kuvalle. Toki saahan tuohon telttaan reiän jos tahtoo :D

   Poista
 4. Nyt näyttää hyvältä! :) Kyllä ne kunnon lamput vaan tekee paljon. :)

  VastaaPoista
 5. Tuo päivävalolamppu helpotti elämää niin suuresti ja paransi kuvien laatua. ^^ Tosin nykyään tuntuu kaikki valo extrakeltaiselta ja missään muualla osaa enää kuvata... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on alkanut nyt tuntumaan siltä, että mikään ei riitä. :D

   Poista
 6. Mistä tuo boksi? + onko toi lamppu E14 vai E27(?) päällä varustettu? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Boxi on ebaysta. Lampussa on E27 kanta. Ostin siis ensin nuo päivänvalolamput ja sitte etsin niihin sopivan valaisimen. :D

   Poista