22.2.2014

Miitti Seinäjoella


Meillä oli 22.2 eli tänään miitti ihanien kynsihöperöiden kanssa Seinäjoella Piikissä. Paikalle oli tullut 8 harrastajaa sekä yhden harrastajan tytär, joka myöskin kynsistä oli jossain määrin kiinnostunut.


Miitti aloteltiin syömällä hyvin ja sen jälkeen kurkattiin järjestäjien meille hankkimiin miittipussukoihin. Mä olin tosi yllättynyt siitä kaikesta tavaran määrästä. Tosi moni yritys oli lähtenyt meidän miittiä sponsoroimaan. :) Hieno juttu ja kiitos sekä sponsoreille että miitin järjestäjille. Kuvatulva alkakoon, kerrankin otin ihan hirveesti kuvia ja osan jopa karsin postauksesta pois. Muokkailin kuvista tunnistamattomaksi kaikki ylimääräiset henkilöt niin eipähän ainakaan tule sanomista. :DHöpistiin kaikkea aiheeseen liittyvää miitin aikana. Käytiin mm. läpi kaikkien kynnet, vaikkakaan ei tällä kertaa kilpailtu keskenämme. Lisäksi selviteltiin vähän taustoja, millon kukin on harrastuksen aloittanut ja tutustuttiin muutoinkin. Useampi meistä oli mm. entisiä kynsien pureskelijoita, itseni mukaan laskettuna.
Ensimmäisten sponssipussukoiden jälkeen suoritettiin hieman arvontaa. Arvonta suoritettiin itselle ihan uudella tavalla, sillä saatiin jokanen yksi kortti, joka sitten määritteli sen mitä kukin sai vielä lisäksi. Alla olevassa kuvassa näkyykin nuo kortit, joita arvonnassa käytettiin.Oma korttini oli Pankkiiri Pohatta ja tällä kortilla nappasin itselleni shampoon ja hoitoaineen, jotka esittelen sitten tuotepostauksessa erikseen. Sopivasti, sillä mulla onkin kotosalla aika vähissä nämä jo! Alla kuvassa on arvonnan suoritus käynnissä. Tuo kuvassa oleva punainen joulukassi sattuikin osumaan just mulle. :DYllä näette ihanan Liisan ja meidän saamaa tavaravuorta. Etualalla mun saamat tuotteet ja näkyykin nuo alkuperäiset lakat, joita mä vaihtelin itteäni enemmän miellyttäviin väreihin. Alla lähikuvaa vielä lakoista.


Itsekin olin todistettavasti paikalla. :D


Seuraavat kaksi kuvaa sain käyttööni Liisalta. :) Kiitos!


Kun me oltiin tarpeeksi hypistelty kassien sisältöä, niin kaivettiin kirppisteltävät asiat esille. Tässä näette mun kirppiskasan ja "asiakkaat" hypistelemässä.Me otettiin miitissä koko porukan kanssa yhteiskuva ja tottakai se perinteeksi muodostunut kynsiympyrä. Yhteiskuvassaki keskityn näköjään ihan johonkin muuhun!Muokkasin postauksen loppuun vielä linkit kaikkien osallistujien blogeihin (joilla semmonen on). Laitan linkit sitten myöskin tuleviin postauksiin, niin ei ne varmasti jää näkemättä. Yhteenvetona voin sanoa, että oli kyllä tosi kivaa jälleen kerran! Toivottavasti nähdään pian uudelleen. :)

Matilda - Nail Addict
Marjo - Kynsitaidetta
Lisäksi mukana blogittomat Tanja ja Marjon tytär Jessika. :) 

7 kommenttia:

 1. Kivalta kuulosti teidän miitti

  VastaaPoista
 2. Kivaa näytti teillä olevan! 8] Haluan kans Vaasa-miitin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä! Mäki voisin Vaasa-miittiin tulla (jos huolitaan) jos vaan Jari mua kuljettaa. :D En uskalla yksin Vaasaan autolla! Saattais Miraki tietty lähteä. :D

   Poista
 3. Mukavalta näytti kynsimiitti! Siulla on hiukset tosi kivasti ja liisa näyttää vähän ymmiltä tuossa kirppislakkahypistelykuvassa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Mulla on monen monta kuvaa Liisasta. :D Ilmeitä riittää!

   Poista